Schimbări pentru transportul feroviar

de |

CFR Călători informează că începând cu ziua de duminică, 30 octombrie 2016, activitatea de transport feroviar de pasageri va fi modificată după ora Europei Orientale, ora 04:00 devenind ora 03:00.

Trecerea la ora Europei Orientale nu modifică mersul trenurilor în vigoare. Trenurile de călători vor pleca din gări după ora oficială de vară până în noaptea de 29 / 30 octombrie ora 04:00, care devine ora 03:00. În această noapte, toate trenurile de călători care au ora de plecare din staţiile de formare după ora 04:00 vor pleca la orele din mersul de tren în vigoare, respectând ora Europei Orientale.

Trenurile de călători aflate în circulaţie după ora 04:00, ora oficială de vară, vor opri în staţiile stabilite, unde vor staţiona până la ora de plecare din orarul în vigoare după noua oră a Europei Orientale, iar trenurile care mai au de parcurs o distanţă scurtă până la staţia finală îşi vor continua mersul până la destinație.

Având în vedere că şi în ţările vecine trecerea de la ora de vară la ora Europei Orientale se face în aceeaşi zi de duminică, 30 octombrie 2016, între staţiile de frontieră cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Bulgaria și Ucraina, trenurile vor circula după orele din mersul de tren în vigoare.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să sune la numărul de telefon 021 9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului nostru din stații.