Schimbă lumea cu pași mici! Devino voluntar Ajungem Mari în județul Bihor!

de |

Schimbă lumea cu pași mici! Devino voluntar Ajungem Mari și contribuie la educația copiilor din centrele de plasament!

Te-ai gândit vreodată la cum ar fi să lucrezi cu copiii? Acum ai ocazia să experimentezi! Ajungem Mari caută 1000 de voluntari în București și 25 de județe, care să își dedice 3 ore pe săptămână activităților cu copiii din centrele de plasament.

În prezent, programul Ajungem Mari sprijină săptămânal 2000 de copii.

Ce vom face în acele 3 ore?

În cadrul programului, voluntarii desfășoară diverse activități cu copiii, cum ar fi: lectură, efectuarea temelor, ateliere de creație, activități de autocunoaștere și autodezvoltare, predarea unor limbi străine etc. Cel mai important lucru este susținerea pe termen lung, pe care voluntarii le-o oferă copiilor. De aceea, modulul de voluntariat durează 6 luni.

Cine poate să fie voluntar Ajungem Mari?

Ajungem Mari caută oameni răbdători, dornici de implicare, care să dedice 3 ore pe săptămână, timp de 6 luni, educației copiilor instituționalizați, cu scopul de a-i ajuta să ajungă MARI. Cei interesați trebuie să aibă peste 16 ani. Nu e nevoie de experiență în lucrul cu copiii.

Înscrierile au loc până pe 1 februarie, iar modulul de voluntariat va începe în aprilie. Până atunci, se vor organiza training-urile în fiecare județ, care vor avea loc într-o zi de weekend, pentru a-i familiariza pe voluntari cu nevoile copiilor.

Cum mă înscriu?

Dacă v-am făcut curioși, vă invit să accesați următorul link, pentru a afla mai multe detalii despre program și pașii de înscriere: http://www.ajungemmari.ro/devino-voluntar/.

Articol realizat de Betty Halasz.