Sărbătorim jazz-ul la Smida Jazz Festival 2017

de |

Sărbătorim jazz-ul la Smida Jazz Festival 2017.

Luna august vine cu vești bune! Smida Jazz Festival 2017 se va desfășura între 25-27 august. Festivalul de jazz de la Smida este un eveniment internațional dedicat jazzului contemporan, construit pe conceptul unic de combinare a jazz-ului contemporan cu frumusețea primei Munții Apuseni. Evenimentul are loc în aer liber, în Smida, un sat din Transilvania situat în inima Parcului Natural Apuseni. În această regiune captivantă veți găsi ultimul peisaj natural cu adevărat natural al Europei.

Ce poate fi mai plăcut decât să vă bucurați de natură și de muzica bună reprezentată prin jazz contemporan, în același timp?

În timpul festivalului, veți explora stilurile inovatoare de jazz interpretate de artiști internaționali și români și, în timpul zilnic, vă veți implica în activități în aer liber. Cei prezenți se vor putea bucura de diferite activități. Acestea sunt  menite să vă angreneze în acțiuni relaxante, precum exerciții yoga, workshop-uri, conferințe etc. Activitățile sunt recomandate adulților, copiilor și chiar patrupedelor care sunt membrii familiei.

Va fi și o zonă de camping pentru doritori, iar aceasta va fi amenajată cu toalete, spălătoare, dușuri și pază.

Este încurajat transportul pe două roți până acolo, deoarece există și trasee off-road. Cei care doresc să plece din Oradea spre zona festivalului pot să aleagă ca mijloc de transport și mașina, sau trenul. Cei care merg cu mașina vor beneficia de o parcare amenajată, cu pază și iluminare.

Vor concerta 9 trupe în cadrul frumoasei manifestări culturale: GoGo Penguin – Marea Britanie, Bugge Wesseltoft‘s New Conception of Jazz – Norvegia, Tingvall Trio – Germania, Eric Vloeimans’ Gatecrash – Olanda, The Kandinsky Effect – Franța, Sickpicnic – Ungaria, iordache – România, JazzyBIT – România și Trompetre – România. 

Bilete și abonamente:

Până pe 20 august, un abonament costă 99 lei, iar apoi prețul crește la 119 lei. Biletele pot fi achiziționate on-line, pe www.eventbook.ro , www.eventim.ro și www.biletmaster.ro, iar off-line în rețeaua Humanitas la nivel național (https://goo.gl/BiJzIE),. Biletele pentru o singură zi costă 45 de lei. Copiii sub 14 ani beneficiază de intrare liberă.

Mai multe detalii:

http://www.smidajazz.ro/ro

https://www.facebook.com/smidajazz/