Reduceri de preț la Carrefour Oradea ERA

de |

Reduceri de preț la Carrefour Oradea ERA

Magazinul Carrefour Oradea ERA a devenit locul în care reducerile de preț se simt la ele acasă. Cum magazinul este dedicat întregii familii, având o gamă largă de produse, Carrefour Oradea ERA s-a gândit la garderoba ta, motiv pentru care oferă reduceri de până la 70% la textile din colecția primăvară – vară. Reducerile se aplică atât la hainele pentru adulți, cât și pentru cei mici, iar luna august aduce cu ea noua colecție de toamnă pentru toți membrii familiei.
Împătimiții de electronice și electrocasnice pot descoperi la raionul dedicat acestor produse, din magazinul Carrefour Oradea ERA, reduceri permanente și reduceri cu cupoane de cumpărături.
Dacă timpul nu îți permite să vizitezi magazinul, Carrefour Oradea ERA vă pune la dispoziție sistemul de livrare Click&Collect, sau cel de livrare la domiciliu.
Modalitatea de livrare a produselor comandate este următoarea:
* Livrare la adresa ta
* Livrare la unul din punctele de Click & Collect aflate în incintele magazinelor Carrefour, pe care îl selectezi în funcție de preferințele tale, direct de pe Carrefour.ro în momentul în care plasezi comanda.
Ce înseamnă Click & Collect?
Tu comanzi, plătești online și îți ridici coletul de la un punct de livrare preferat de tine, în unul din hypermarketurile Carrefour. Serviciul de Click & Collect este disponibil doar când este afișat în pagina de produs.
Avantajele livrării in Click & Collect sunt:
* Costuri de livrare mai mici
* Nu ești condiționat de prezența la adresa de livrare la data și ora fixă, când ajunge curierul. Îți alegi singur data și ora când mergi să le ridici, având o mai mare flexibilitate.
Supermarket Online oferă doar livrarea la domiciliu a comenzii efectuate. Livrarea se efectuează în fiecare zi, de luni până sâmbătă în intervale orare a câte două ore.
Recomandarea noastră este pentru toate produsele din magazinul Carrefour Oradea ERA, deoarece reducerile și promoțiile sunt zilnice.
La Carrefour Oradea Era mai mult înseamnă mai ieftin!
Date de contact:
* Adresă: Calea Aradului, numărul 62
* Web: www.carrefour.ro
* Facebook: Carrefour Oradea Era
* Program: L- D, 08:00 – 22:00