Qubiz Bike Ride vă invită la o ieşire cu bicicleta

de |

Qubiz Bike Ride vă invită la o ieşire cu bicicleta.

Qubiz, alături de Asociaţia Woodfellas, îi invită pe bicicliştii orădeni şi din împrejurimi la o plimbare pe două roţi în cadrul Qubiz Bike Ride. Evenimentul are loc sâmbată, 23 septembrie cu primul start la ora 09:00, în zona Băile 1 Mai – Dealul Şomleu (Betfia).

Marcel Anghel, CEO-ul Qubiz, ne explică de unde a venit ideea evenimentului: “În Qubiz, am încurajat foarte tare sportul, sub orice formă, chiar de la inceput. Jucăm volei, fotbal, tenis, baschet, mergem la înot. Cu toate astea, avem o afinitate aparte pentru mersul cu bicicleta. Cum vine primavara, e plină parcarea de biciclete. Avem colegi care, de fiecare dată când pot, vin cu bicicleta la birou, iar după program ieşim destul de des la o tură mai lungă, să nu ne pierdem antrenamentul. Fiindcă e un sport fain, cu multe beneficii, care îi aduce uşor pe oameni împreună, ne-am gândit să extindem invitaţia şi altor pasionaţi de ciclism. Aşa a apărut ideea pentru Qubiz Bike Ride. Am povestit cu cei de la Asociaţia Woodfellas, care au experienţă în organizarea concursurilor de biciclete şi am ajuns de la idee la un plan concret.”

Qubiz Bike Ride susţine atât mersul cu bicicleta, cât şi o cauză umanitară. Banii strânşi din taxa de înscriere vor fi donaţi în întregime Fundaţiei Mihai Neşu pentru terapiile copiilor cu dizabilităţi.

Prin intermediul celor trei tipuri de trasee pe care le propune, Qubiz Bike Ride se adresează tututor categoriilor de vârsta şi de experienţă. Race – 20 km vizează bicicliştii experimentaţi, iar Open – 10 km a fost gândit pentru cei care preferă un ritm mai lejer, necompetiţional. Al treilea traseu e Cursa Familiei, un circuit de 3 km care poate fi parcurs de copii însoţiţi de cel puţin un aparţinător (părinte, bunic, unchi, mătuşă etc).

În cadrul evenimentului vor fi oferite şi premii. Primii trei finalişti ai Race – 20 km vor fi premiaţi pe categorii, iar participanţii la Open – 10 km şi Cursa Familiei vor fi înscrişi în câte o tombolă cu premii.

Cei interesaţi se pot înscrie pe site-ul evenimentului www.qubizbikeride.ro până miercuri, 21 septembrie. Pentru întrebări legate de eveniment, persoana de contact este Ioana Silaghi. O puteţi contacta la numărul de telefon: 0742 064 278 sau pe email la [email protected].