Proaspăt, Ecologic și Local cu Heritage Farms

de |

Bazându-se pe trei elemente simple și de bun simț: PROASPĂT, ECOLOGIC și LOCAL, câțiva fermieri au ajuns la un consens la fel de armonios precum combinația celor trei cuvinte mai sus menționate și anume la: Heritage Farms.

Produse fără chimicale, fără pesticide și fără insecticide; produse coapte pe plantă și proaspăt culese; produse crescute local, distribuite național – cam despre asta este vorba când ne referim la afacerea numită Heritage Farms.

Dar, cine sunt fermierii care oferă produse „ca la bunica” și au grijă ca legumele, fructele și alimentele să ajungă în cea mai bună stare la cumpărător? Este vorba despre câteva familii din județul Bihor care s-au alăturat acestui proiect, și anume: Familia Gabor – Apateu, Familia Fotea – Apateu, Familia Hercuț – Fegernicu Nou, Familia Miklos – Sălard, Familia Gheorghiaș – Tinăud, Familia Cosma – Husasău de Criș.

„Povestea noastră a început de la o frustare și o neputință. O frustrare generalizată pe care o auzi verbalizată pretutindeni unde te întorci și anume aceea a lipsei produselor alimentare curate pe care să le poți da copilului tău fără îngrijorare; acele legume și fructe cu gustul de altădată după care tânjim dar pe care nu îl mai regăsim în alimentele de pe rafturile supermarketurilor”.

Dacă te-am făcut curios și vrei să încerci și tu produsele Heritage Farms, atunci creează-ți și tu un cont apăsând AICI, adaugă în coș tot ceea ce este binevenit în bucătăria ta și bucură-te de fructele și legume culese proaspăt cu doar câteva ore înainte de a fi expediată comanda. Iar, pentru a te ține la curent cu statusul comenzii, vei fi contactat prin email și/sau telefonic.

Fie că optezi pentru a cumpăra doar câteva produse, fie că preferi unul dintre coșurile cu produse de sezon sau pentru coșurile cu rețete, cu siguranță te vei putea bucura de fructe, legume și alimente bio, îngrijite și pregătite de către fermieri care își iubesc munca.

Livrările se fac în Oradea direct de către Heritage Farms, iar în toată țara prin curierat. Comenzile plasate în timpul săptămânii până la ora 22:00 se livrează în ziua următoare, de marți până vineri, urmând ca restul comenzilor plasate în intervalul vineri – orele 22:00 – și duminică – orele 22:00 -, să se livreze sau expedieze luni. Costul transportului, în funcție de valoare, poate fi gratuit sau 10 – 15 lei / comandă. Comenzile pot fi livrate la domiciliu, la birou sau la orice adresă indicată în momentul înregistrării comenzii. Plata se poate face online sau prin ramburs.

Acestea fiind scrise, nu mai rămâne decât să vă urăm poftă bună!

Contact – Heritage Farms

Telefon: 0359 405 292
E-mail: [email protected]
Website
Facebook