Plata parcării și aplicația amparcat.ro

de |

Propunem un exercițiu simplu de imaginație. Ești cu mașina în oraș și cauți un loc de parcare. L-ai ochit undeva printre alte mașini, reușești să îți parchezi mașina, dar îți dai seama că „misiunea” nu a luat sfârșit. Mai trebuie să plătești locul de parcare. Începi să zâmbești, îți scoți telefonul și plătești cu ajutorul aplicației amparcat.ro. Tot ce îți mai rămâne de făcut este să ieși din mașină și să te îndrepți înspre locul unde trebuie să ajungi. Sună bine, nu?

Ne-am obișnuit ca procesul de plată al parcării să fie unul mai degrabă anevoios. De multe ori presupune îndelungi căutări ale parcometrului, intense tratative cu acesta în privința sumei exacte cerute cu insistență (sau chiar a funcționării aparatului), iar într-un final, un ultim drum pentru a așeza tichetul de parcare în bordul mașinii, la vedere, precum un bibelou. De asemenea, există posibilitatea de a plăti parcarea prin SMS – asta în condițiile în care dispunem de credit pe telefon. Ambele metode sunt însă limitate de necesitatea de a fi cu ochii pe ceas, pentru a ne asigura că nu suntem pasibili de amendă odată ce parcarea achitată a expirat.

Plata parcării cu ajutorul aplicației amparcat.ro este un proces cât se poate de simplu. Numărul mașinii și datele cardului cu care dorești să plătești trebuie introduse doar la prima utilizare a aplicației. Tot ce trebuie sa faci ulterior este să alegi locația și durata parcării – simplu și rapid. De asemenea, prelungirea parcării presupune și ea doar aceste două click-uri.

Aplicația amparcat.ro este o alternativă eficientă în fața metodelor de plată a parcării deja existente. Modalitatea de plată propusă de aplicație presupune un minim de efort din partea utilizatorului, tranzacția fiind facută online, în condiții cât se poate de sigure.

Nu este de mirare ca tranzacțiile online sunt un trend în plină ascensiune, inclusiv în România. „Consumatorii au tot mai multă încredere în achizițiile online, iar asta se vede atât în evoluția la nivel de volum și valoare a tranzacțiilor, cât și în numărul de comercianți pe care i-am atras. Iar, faptul că dispozitivele mobile au ajuns să genereze un sfert din totalul plăților online ne întărește încrederea că românii vor rapiditate, siguranță și mobilitate în actul de cumpărare”, afirmă Antonio Eram, CEO și Fondator al Netopia mobilPay – sursă text AICI.

Amparcat.ro este disponibilă atât în AppStore cât și în Google Play și este destinată oricui dorește o experiență simplă și rapidă de plată a parcării.