Piscina Hotelului Silver din Oradea

de |

La nici un kilometru de centrul orașului Oradea, aproape de Spitalul Județean și de Centrul de Cercetare Pomicola, se află Hotelul Silver. Acesta este amplasat într-o zonă liniștită, ferită de zgomotul aglomerației de la orele de vârf.

Pe lângă camerele de hotel bine dotate, sălile de conferințe puse la punct, diversele facilități, Ball Room și multe alte beneficii, aici există și o piscină numai bună pentru relaxare.

Dacă ești oaspete al Hotelului Silver, și nu numai, atunci este obligatoriu să treci și pe la piscina unității de cazare. Amenajată elegant și armonios, aici te poți bucura atât de beneficiile unei zile petrecute înotând, cât și de cele ale saunei sau piscinei cu jacuzzi.

Cu siguranță, după câteva ore petrecute la piscină te vei simți relaxat, departe de ceea ce înseamnă stres cotidian și tensiune. Bineînțeles, pentru a combate aceste aspecte poți opta și pentru masaj, hidromasaj și alte facilități care, puse una lângă alta, vor contribui la petrecerea unui timp plăcut la prețuri avantajoase.

Ce ar mai fi important de menționat? Faptul că la piscina Silver se organizează o serie de evenimente, precum sunt: diminețile presărate cu yoga, cocktail pool party-uri, evenimente pregătite special pentru copii și multe altele. Ba mai mult, surprizele plăcute din partea reprezentanților Hotelului Silver vin uneori la pachet.

Iar, pentru că tot este vorba despre piscină, vă anunțăm că băuturile răcoritoare sunt atent realizate și mereu aspectuase. De asemenea, mâncărurile sunt gătite în așa fel încât papilele gustative să fie expuse celor mai delicioase preparate.

Acestea fiind scrise, vă dorim un sejur de vis!