Peste 1.000 de persoane au participat la Târgul de Cariere Oradea

de |

Târgul de Cariere Oradea a avut loc în 5 aprilie la Trade Center. Peste 1000 de persoane au fost interesate de oportunitățile profesionale oferite de companiile participante. La eveniment au recrutat firme din din domeniile Automotive, Producție Tehnică, Transport, Retail sau Resurse umane. Printre angajatori s-au numărat: Marvicon, Celestica, Corporactive Consulting, Michelin, Eberspächer, Alu Menziken, Kuka, Faist Light Metals, Leroy Merlin, Plexus, Valiant TMS, Nidec, Inteva, Elflein Spedition & Transport GmbH sau AstorMueller. AJOFM Bihor au fost parteneri instituționali ai evenimentului. În cadrul Târgului de Cariere Oradea a fost organizată o tombolă în parteneriat cu Teatrul Regina Maria din Oradea, iar candidații au putut câștiga bilete gratuite la spectacolele din stagiune. Totodată, la eveniment, festivalul Electric Castle a fost în căutare de voluntari pentru ediția din vara aceasta.

La această ediție a Târgului de Cariere, orădenii au avut ocazia să se angajeze la cele mai active companii de pe piață. Candidații sunt din ce în ce mai bine pregătiți. Faptul că avem deja la activ un sezon bazat pe recrutarea inteligentă a facilitat mult procesul de aplicare la toate joburile dorite. Multe persoane aveau deja conturi create pe platforma eJobs, ceea ce e îmbucurător pentru noi, pentru că este o dovadă a schimbării aduse de Târgul de Cariere în ceea ce privește recrutarea de personal, într-o manieră mai practică.”, a declarat Alina Agafiței, PR Manager Târgul de Cariere.

Povestea Târgului de Cariere a început în anul 2006, în Cluj-Napoca și s-a conturat odată cu trecerea timpului. În prezent, după un deceniu de evenimente, Târgul de Cariere a devenit cea mai răspândită platformă de recrutare și totodată, cea mai complexă. Târgul de Cariere transformă evenimentele într-o adevărată călătorie pentru candidați și pentru companiile participante, una care implică dezvoltarea personală, inițierea și dezvoltarea carierei. Prin evenimentele de recrutare organizate, platforma pune accent pe multitudinea de oportunități existente.