de |

În data de 23 februarie, în localul Urban Place, orădenii au avut parte de o seară plină de umor alături de bucureștenii care au urcat pe scenă în ordinea menționării lor: Cătă Dum, Nelu Cortea și Mane Voicu.

Cătă Dum, cel care a câștigat locul III în cadrul festivalului Stand up Fest de la Brașov face stand-up comedy de șase ani. A început prin a deschide spectacolele lui Cătălin. A făcut stand-up comedy pentru românii din Londra timp de 1 an de zile în cadrul proiectului The Romanians Are Coming. A participat recent și la emisiunea televizată iUmor. În seara zilei de 23 februarie a fost cel care a deschis evenimentul, îndemnându-și spectatorii să nu irosească banii dați pe bilet, și să râdă de întreaga sumă. Autoironia a fost subiectul de bază în momentul lui Cătă Dum, lucru apreciat de spectatori, care l-au răsplătit cu aplauze din plin.

Nelu Cortea este de profesie actor. A absolvit UNATC in 2008, iar în 2010 a terminat și masterul Arta Actorului. Pentru cei care sunt familiarizați cu videoclipurile virale, are o melodie de tip parodie cu un bine-cunoscut comediant, Micutzu (Cosmin Nedelcu), intitulată: Cine e grăsuța mea?. Numărul său s-a bazat asupra problemelor mariajului, pe care îl consideră vinovat în primul rând pentru lipsa de energie a soților. „O femeie ține minte tot. Are acasă dosare cu arhive, ține minte și lucruri din copilăria ta pentru că s-a interesat, e în rețea cu toate femeile care te văd live pe stradă, n-ai cum să scapi. Știe întotdeauna când și unde să te lovească fix când ţi-e lumea mai dragă“.

Mane Voicu, cel mai tânăr dintre cei prezenți pe scenă aseară, și-a început cariera în stand up comedy la 16 ani. Este câștigătorul competiției internaționale de stand up comedy FISC 2013 și, de asemenea, fost participant la iUmor. A fost în deschiderea multor comedianți cunoscuți din România cum ar fi Teo, Vio, Costel, Mihai Bobonete sau Cătălin Bordea. Tânărul a cucerit publicul explicând diferențele care apar atunci când ai o iubită din Ardeal față de una din București, și cum ar arăta atentatele la români.

A fost o seară de joi relaxantă pentru orădenii aflați la eveniment, care și-au manifestat aprecierea față de cei trei comedianți.

Fotografii realizate de Alexandru Toma

[adsanity_group num_ads=1 num_columns=1 group_ids=337 /]