Parcul 1 Decembrie va fi însuflețit la a doua ediție The Big Picnic Oradea!

de |

Parcul 1 Decembrie va fi însuflețit la a doua ediție The Big Picnic Oradea!

The Big Picnic e despre veri cu miros de iarbă, petrecute #împreună, prieteni și muzică pentru trup și suflet, dans și joacă, pentru că toți suntem copii! După ce prima ediție a festivalului a adus orădenii împreună, cu mic și mare în Parcul 1 Decembrie, anul acesta se anunță al doilea episod din The Big Picnic Oradea!

Hai la picnic! Hai să ieșim din casă, cu mic cu mare! Vino să ne bucurăm împreună de soare, de muzică, de jocuri pe iarba verde din Parcul 1 Decembrie, dar mai ales de compania celor dragi. The Big Picnic este un festival pentru întreaga familie!

The Big Picnic e locul unde îți amintești de vacanța la bunici, cu copacii ei umbroși din grădină, visând la stări de briză din hamac.
Trei zile și trei nopți, mai ceva ca-n poveste, Parcul 1 Decembrie din Oradea va fi însuflețit de orădeni și evenimente. Se anunță concerte, filme pentru fete și băieți, bunici și nepoți. În plus, vor fi și dimineți energizante cu clase de yoga și ateliere de nutriție. După-mese vor avea parte de creativitate cu teatru și fotografie. Iar seara…se anunță 12 concerte!

Știm ce-o să faci vara aceasta. ? Ne vedem între 31 august – 2 septembrie în Parcul 1 Decembrie, la #thebigpicnic2018.

Dog friendly
Kid friendly
Free access
Food Trucks
Chill Zone
Workshops

Mai multe detalii, pe pagina de Facebook a evenimentului.