Orădeanul George Lucian a impresionat presa internațională cu un proiect revoluționar

de |

Orădeanul George Lucian a impresionat presa internațională cu un proiect revoluționar.

Orădeanul George Lucian a impresionat presa lumii. Pasionat de de iahting, nave militare și zeppeline, a realizat un proiect revoluționar, un super yacht-zeppelin, despre care au scris o serie de publicații internaționale, printre care și CNN.

Interesul a fost deosebit de ridicat. Peste 50 de publicații dintre cele mai mari ale lumii l-au publicat. Nu știu ce i-a fascinat pe ei atât de tare, dar a fost impresionant feedback-ul pe care l-am primit. Conceptul în sine pe care l-am creat este o viziune a mea, un proiect pe care l-am finalizat. Este un super iaht cu toate facilitățile la bord, care transportă și un dirijabil, un zeppelin, care la rândul lui, are câteva facilități la bord. Cred că această combinație a fascinat lumea iahtingului, dar nu numai’, a declarat George Lucian.

Proiectul cu care și-a câștigat celebritatea este format dintr-un super iaht de 140 de metri denumit ‘Dare to dream’ care are atașat un zepelin de 100 de metri umplut cu heliu, cu numele ‘Flying Diamond’. Acesta va sta atașat pe iaht atunci când nu va fi folosit și va avea propriul lui comandament cu echipaj și camere de locuit.

Orădeanul a afirmat faptul că succesul de care se bucură nu este unul obținut peste noapte. Motivul fiind faptul că el practică arta desenului de la cea mai fragedă vârstă.

Eu chiar desenez de-o viață întreagă. Colegii mei mă întrebau tot timpul dacă pe lângă desen mai fac și altceva. În diferite modalități și intensități, am desenat dinainte să scriu și am creat tot timpul. Am avut mai multe expoziții pe Coasta de Azur, cu picturi tehnice și creez în continuare”. ‘Conceptul meu este inspirat de designul din industria de iaht-uri și nave militare, dar și de fascinația mea pentru zeppelinele de la începutul secolului, care transportau pasageri dincolo de Oceanul Atlantic, într-o manieră romantică și luxoasă. În zilele noastre, am pierdut eleganța și liniștea acelor călătorii oferite la începutul secolului 21. Proiectul meu dorește să redea acele sentimente viitorilor proprietari’, a declarat George Lucian.

Mesajul lui George Lucian pentru tinerii români este acesta: “Fiecare om să-și urmeze visul. Dacă crezi în ceva, să insiști cel mai mult pe ceea ce vrei!”

Sursă foto: cnn.com
Sursă informații: romanialibera.ro