Oradea și ale sale facilități de relaxare

de |

Oradea și ale sale facilități de relaxare.

Zilele acestea, Storia.ro a publicat un studiu despre orașele din România cu cel mai bun acces la facilități de relaxare. Aceste facilități se referă în principal la spațiile verzi, facilități sportive și culturale.

Oradea, pe primul loc

Conform studiului „Orașe și cartiere din România”, Oradea este pe primul loc în topul celor mai avantajoase orașe din România, din punct de vedere al facilităților de relaxare, localnicii acordându-i un punctaj de 65,80 din 100. În clasament, mai urmează Brașov, Miercurea Ciuc, Slobozia, Pitești, Cluj-Napoca, București, Deva, Târgu Mureș și Drobeta Turnu-Severin.

Studiul arată că cele mai avantajoase cartiere din Oradea, în ceea ce privește facilitățile de relaxare, sunt Ioșia-Nord, Rogerius și Centrul Civic. Cele mai neavantajoase zone sunt Episcopia Bihorului, Oncea și Centura.

Cercetarea se desfășoară până la finalul anului, românii putând acorda în continuare note orașului și cartierului în care locuiesc prin completarea chestionarului propus de Storia.ro. Până în prezent, 234.155 de români au răspuns studiului lansat de platforma de imobiliare.

Cercetarea completă poate fi consultată pe blogul platformei imobiliare: blog.storia.ro/orase-cartiere. Rezultatele sunt actualizate lună de lună, în conformitate cu răspunsurile primite.

Foto: Andrei Valentin Ion.