Oradea în Viena, Tel Aviv și București

de |

Cu puțin timp în urmă, destinațiile Oradea – Băile Felix au fost promovate la târgurile de turism din Viena, Tel Aviv și București.

Pe lângă aceste trei târguri de turism din Viena, Tel Aviv și București, informații despre Oradea – Băile Felix vor ajunge și în Milano, Londra și Cracovia.

[adsanity_group num_ads=1 num_columns=1 group_ids=337 /]

Așadar, în urma ieșirilor realizate în cele trei locații mai sus menționate, s-au obținut următoarele statistici…

Târgul Internațional de Turism Ferien Messe – Viena, Austria

Perioadă: 12.01.2017 – 15.01.2017

Detalii târg: La acest târg, anual se strâng peste 150.000 de vizitatori și 780 de expozanți din 70 de țări.

Oradea în Viena: Destinațiile bihorene au fost prezentate prin intermediul broșurii turistice „Oradea, Capitala Art Nouveau și a băilor termale”, dar și prin diferite materiale de promovare a obiectivelor turistice, cât și prin întâlniri cu agenții de turism, bloggeri și ziariști. Peste 500 de persoane s-au arătat interesate de Oradea – Băile Felix.

Târgul de Turism International  Mediterranean Tourism Market – Tel Aviv, Israel

Perioadă: 07.02.2017 – 08.02.2017

Detalii târg: Singurul târg de anvergură de pe piața din Israel, Orientul Apropiat și Mijlociu. Au participat circa 1450 de expozanți din 40 de țări.

Oradea în Tel Aviv: „Vizitatorii au fost întâmpinați cu materiale turistice: broşura „Oradea Capitala Art Nouveau”, hărţi, ghidul turistic de buzunar etc. În a doua zi a târgului, destinația a fost prezentată unui număr de 20 de agenții de turism atât prin materiale și discuții, cât și prin clipurile de promovare. Desk-ul destinației a fost vizitat de peste 700 de persoane interesate sau curioase de destinația Oradea – Băile Felix” – sursă text AICI.

Târgul de Turism din București 

Perioadă: 16.02.2017 – 19.02.2017

Oradea în București: „Am fost prezenţi pentru a cincea oară la Târgul de Turism din București […]. Standul Oradea – Băile Felix – Bihor (construcție proprie, 52 mp) a fost realizat pentru a prezenta cele trei destinații. În premieră, standul a cuprins și un desk special amenajat pentru prezentarea Curselor Aeriene de pe Aeroportul Internațional Oradea. La standul Oradea – Băile Felix – Bihor s-au găsit oferte de city break, de cazare, de activități în aer liber, pentru destinațiile montane și oferte de zbor Oradea – București cu Blue Air. Standul a fost vizitat de peste 3000 de vizitatori interesați de oferta Oradea – Băile Felix – Bihor” – sursă text AICI.

Iar perioada următoare se arată a fi tot la fel de plină în ceea ce privește promovarea Oradea – Băile Felix:

  • Târgul Internațional de Turism de la Budapesta – Utazás 2017 (2 – 5 martie 2017);

  • Târgul de Turism de la Milano (2 – 4 aprilie 2017);

  • Târgul Tourism Leisure Hotels Chișinău (6 – 9 aprilie 2017).

Citește mai multe despre acest subiect pe oradea.ro

[adsanity_group num_ads=1 num_columns=1 group_ids=337 /]