Oportunități pentru studenții de Științe Economice

de |

Oportunități pentru studenții de Științe Economice

A sosit toamna, și odată cu ea luna octombrie care aduce nenumărate oportunități pentru studenții de Științe Economice. Fie că ești boboc sau ai deja experiență în cadrul facultății, Asociația Studenților Economiști din Oradea își mărește echipa şi te aşteaptă în cadrul recrutărilor din acest an.

În perioada 09-31 octombrie 2017 ASEO deruleză campania de recrutare, care în acest an îi are în prim-plan pe Eroii Marvel, bazându-se pe imaginea conturată de aceștia. Prin această asociere cu super eroii din benzile desenate, tinerii studenți încearcă să transmită ideea că prestând activitatea de voluntariat te transformi într-un erou pentru comunitatea din care provii, iar acum este prilejul perfect pentru a deveni unul din eroii de care are nevoie mediul academic.

Fie că ești Captain Marvel al studenților de la Mangement și dorești să le aperi drepturile colegilor tăi, sau ești Wonder Woman pentru studentele de la Finanțe și Bănci, dorindu-ți să găsești modalități prin care să vă puteți dezvolta atât personal cât și profesional, Asociația Studenților Economiști este locul unde puteți îmbina aceste elemente. Prin prestarea activității de voluntariat alături de studenții economiști ți se oferă posibilitatea de a face cele menționate anterior, şi de a aduce un plus societăţii.

Eroul de care are nevoie ASEO trebuie să fie înzestrat cu puteri rar întâlnite precum: inițiativă, ambiție, muncă și perseverență, dorința de implicare și nu în ultimul rând voie-bună. Dacă te regăsești în această descriere, te invităm aplici trimițând CV-ul la adresa: [email protected]

Deși a fost înfiinţată de numai 2 ani, asociaţia are în componența sa un număr de 25 de membri activi. De-a lungul timpului aceasta a demarat diverse proiecte dintre care amintim: “Forumul Antreprenorial”; ”ASEO Movie Nights”sau ” Christmas Party”.

Nu uita că marile puteri aduc mari responsabilități, ești pregătit să devii eroul mult așteptat?