Opera de Stat din Budapesta vine cu spectacole în Oradea

de |

Opera de Stat din Budapesta vine cu spectacole în Oradea.

Zilele de 14 și 15 septembrie vor fi marcate de un eveniment cultural extrem de important. Opera de Stat din Budapesta, una dintre cele mai renumite opere din Europa, este invitată la Oradea.

Evenimentul va fi susținut  la Arena Antonio Alexe. În data de 14 septembrie,  publicul se va putea bucura de o Operă în trei acte, în limba maghiară, cu supratitrare în limba română, o operă care are ca temă istoria poporului maghiar. Următoarea zi, iubitorii de balet vor putea admira un spectacol de  baletul comic în 3 acte Văduva Veselă de Lehar.  Piesa are ca perioadă de desfășurare anul 1905, la Paris, unde diplomații ambasadei țării imaginare Pontevedro încearcă să găsească o soluție pentru prevenirea falimentului care amenință țara lor.

Citește întregul comunicat de presă apăsând aici.

Prețul biletelor este de 10 ron și se găsesc online pe bilete.ro, la magazinele Germanos, str. Republicii nr. 23 şi str. Ogorului 171, Immedia din incinta Kaufland 3, str. Tuberozelor 26 și oficiile poştale nr.1, str. R Ciorogariu nr. 12 şi nr. 9, blv. Dacia nr. 110. .