de |

[adsanity_group num_ads=1 num_columns=1 group_ids=3818 /]

Echipa Femina din cadrul Fundației Comunitare Oradea, coordonată de Mihaela Tatu și Adina Rada, încurajează antreprenoriatul din Bihor.

Antreprenoriatul bihorean este „luat în vizor” din nou, motiv pentru care echipa Femina organizează în data de 25 martie 2017, sâmbătă, începând cu ora 09:00, la Hotelul Hilton Double Tree, evenimentul: Fii antreprenor în Bihor! Douăzeci de elevi din județ vor avea ocazia să asiste „la o introducere cuprinzătoare despre cadrul a ceea ce numim „design-thinking” și le va da încredere pentru a pune procesul în practică. Prin acest workshop, tinerii vor primi informații despre înțelegerea sistemică și rezolvarea problemelor – de business sau de orice altă natură – într-un mod creativ”.

Cei interesați sunt invitați să completeze formularul de înscriere. Termenul limită pentru înscrieri este joi, 23 martie 2017, ora 13:00.

Participarea este gratuită!

*Selecția elevilor se va face pe baza răspunsurile acordate de către aceștia la întrebările din formular. Elevii selectați pentru participarea la workshop vor fi anunțați telefonic sau prin e-mail pe parcursul zilei de vineri.

VEZI ÎNTREGUL COMUNICAT DE PRESĂ APĂSÂND AICI

O nouă încurajare pentru antreprenoriatul din Bihor - Oradea

[adsanity_group num_ads=1 num_columns=1 group_ids=337 /]