O nouă ediție Colours Festival

de |

O nouă ediție Colours Festival.

Îți aduci aminte de Colours Festival? Superrr! Dacă ai fost anul trecut, cu siguranță dorești să iei parte și la această nouă ediție Colours Festival. Ori, poate ai fost prins cu alte treburi neavând ocazia să-ți colorezi sufletul cu bună dispoziție, iar acum poți să îți iei revanșa. În acest an, sărbătoarea plină de culoare va avea loc în 3 iunie, 2017.

Ce altă modalitate cunoști mai bună de a sărbători venirea verii decât prin muzică, dans și culorile vibrante ale curcubeului?

Îți propunem un festival care celebrează victoria binelui asupra răului și o celebrare de sosire a verii. O sărbătoare sub denumirea care multora ne este familiară deja „Festivalul verii sau Colours Festival” un festival plin de culoare, emoții și fericire. Acesta este sărbătorit în special în India. Se manifestă prin aruncarea de pulberi colorate și este tot mai răspândit și prin Europa.

Te așteptăm alături de noi la cea de a II-a Ediție a Festivalului Culorii în Oradea, să dansăm sub nori de culori și să lăsăm vântul să ne poarte mesajul de dragoste și fericire.

3 IUNIE, 2017 este o zi pentru a sărbătorii, a da drumul muzicii tare și a emana fericire. Sunt toate elementele esențiale ale festivităților. Intenționăm să fim toți împreună și să sărbătorim vara într-un fel remarcabil. Vom face asta prin culori, muzică, momente din repertoriul internațional și multe altele. Fiecare participant va avea ocazia să creeze un nor de culoare asupra sa cu pudră colorată care va creea efecte spectaculoase.

Pudra folosită pentru colorarea acestui eveniment unic NU este toxică, NU poluează și iese din haine printr-o simplă spălare. Pudra în sine este confecționată din făină de orez și coloranți alimentari!

Dacă  și tu vrei să îți începi vara cu inspirație achiziționează un bilet cu 58.00 de LEI (standard), sau dacă vrei mai multă culoare biletele VIP stau la dispoziția ta fiind 85.00 de LEI (VIP).

Mai multe informații: http://www.coloursfestival.ro sau Colors Festval Chapter II.