de |

În seara zilei de 16 februarie, joi, a avut loc la Hotelul DoubleTree by Hilton din Oradea, conferința „Tehnici de Citire a Chipului prin metoda chinezească Mian Xiang – Analiza mâinilor și caracterul uman”, susținută de Suada Agachi, trainer și consultant de dezvoltare personală, specialist în fizionomie, citirea chipului uman și limbajul trupului.

În prima parte a expunerii a fost explicat modul în care se realizează analiza trăsăturilor faciale, iar partea a doua a fost fiind alocată identificării caracterului uman prin analiza mâinilor.

Publicul prezent în sală a receptat cu interes informațiile expuse, atât de utile în multe domenii. Ca de exemplu când este vorba de recrutăre de personal, asigurări, presă, imobiliare, securitatea personalului și a informațiilor, bănci etc. Cunoașterea acestor date este  importantă și pentru îmbunătățirea relaționării noastre cu persoanele din jur.

Spectatorii au aflat cu această ocazie multe „secrete” despre modul de manifestare caracteristic al persoanelor dincolo de măștile sociale, precum și despre citirea gândurilor și intențiilor ascunse.

Pe parcursul conferinței, instructoarea a dezvăluit cu acuratețe generalități din vastele sale cunoștințe despre misterul chipului uman, pentru ca cei prezenți să capteze cât mai fidel informațiile oferite. Deși și-a început dezbaterea cu o voce caldă și o postură de zeiță, pentru a reliefa trăsăturile faciale după cele cinci elemente chinezești (apă, lemn, foc, pământ, metal), formatoarea a apelat la arta dramatică, spre deliciul publicului, care la final i-au răsplătit cu aplauze măiestria.

Fotografii realizate de Amalia Irimeș

Dând dovadă de profesionalism, de fiecare dată când revine în Oradea, Suada Agachi își prezintă cursurile îmbogățite cu noi elemente. Această conferință a fost binevenită pentru persoanele preocupate de dezvoltare și cunoaștere personală, și precede cursul de citire a chipului și bazele chirognomiei care se va desfășura în Oradea, în perioada 3 – 11 aprilie și va fi susținut, bineînțeles, de Suada Agachi.

Pentru mai multe detalii cu privire la aceste aspecte vedeți pagina de facebok a evenimentului sau vizitați site-ul www.suada.ro, secțiunea cursuri. Totodată, vă facem cunoscut faptul că Suada Agachi oferă consultanță de specialitate care se poate desfășura în una dintre următoarele variante:

  • FAȚĂ ÎN FAȚĂ – cu o durată de o oră și jumătate – programările se fac la numărul de telefon: 0730 353 355 – în limita locurilor disponibile;

  • prin CORESPONDENȚĂ – programările și toate informațiile necesare le puteți obține trimițând un e-mail la adresa: [email protected].

Articol scris de Alina Vâșcan