Nu te-ai plictisit să faci totul cu jumătate de măsură?

de |

Nu te-ai plictisit să faci totul cu jumătate de măsură?

Știm că în ziua de azi ideea de dezvoltare personală este foarte răspândită. Dar ca orice lucru care are parte de expunere multă, uneori se pierde esența. Iar dezvoltarea personală nu se face prin citate sau cărți cumpărate cu entuziasm, și uitate ulterior pe raft. Nu mai face lucrurile pe jumătate! Apelează la Andrea Neag, life coach, și descoperă întregul tău potențial.

Hai să vedem cum putem face pașii necesari să devenim cine ne dorim cu adevărat, să ne atingem potențialul. Pașii către ce reprezintă devenire personală, mai degrabă decât dezvoltare personală.

Andrea Neag este life coach sau antrenor pentru viaţă. Ceea ce un antrenor personal face pentru fizicul tau, un life coach face pentru mintea și sufletul tău. Mai exact, life coach-ul te ajută să îți atingi obiectivele, să treci de blocajele care apar în viață pentru a putea trage concluzii referitor la cine ești și care e drumul care ți se potrivește cel mai bine.  Astfel, reușești să îți atingi planurile și să crești conform valorii tale.

Life coach-ul Andrea Neag ne spune că devenirea personală se referă la ajunge la maximul potenţialului, fără a te pierde în căldura jumătății de măsură. Asta înseamnă că pentru a avea parte de o experiență deplină trebuie să mergi dincolo de motivația dată de o carte citită, care te ajută preț de câteva zile. Pentru a ajunge la rezultate extraordinare trebuie să te descoperi. Coach-ul te va ghida, nu va funcționa pe post de psiholog, ci mai degrabă de va ajuta să descoperi de unde vine dorința de schimbare și cum poți să o îndeplinești.

Experiența Andreei ca life coach poate fi folosită în mai multe domenii. Te poate ajuta în probleme precum: stima de sine, atingerea obiectivelor, relația părinte – copil, relația de cuplu și mâncatul emoțional. Astfel, dacă te confrunți cu situația în care mănânci pe fond de stres, programul NED este pentru tine.

NED este un program de  dedicat mâncatului emoțional- cauze, efecte și prevenire. Prin acest program poți pierde kilograme în mod sănătos. Astfel relația ta cu mâncarea se va schimba, ajungând la un nivel normal.

Îți dorești cu adevărat o schimbare în viața ta? Life coach-ul Andrea Neag îți stă la dispoziție cu o experiență vastă și studii aprofundate în ariile menționate mai sus.

 

Date de contact:

Website: www.andreaneag.com/ned

Telefon: 0742 665 019

E-mail: [email protected]

Facebook: OazaDeCoaching