Noi victorii pentru echipa de box bihoreană Basti Box Salonta

de |

Noi victorii pentru echipa de box bihoreană Basti Box Salonta.

Echipa Basti Box Salonta a participat la Turneul Internațional de Box Cupa Dunării din Dunaujvaros- Ungaria. Evenimentul sportiv a avut loc în perioada 2 – 5 noiembrie, 2017. Pugiliștii echipei bihorene care au participat la acest eveniment au fost:
– Bogdan Cioară 57 kg
– Ruge Adrian 64 kg
– Adelin Bulboacă 60 kg
– Norbert Vas 52 kg
-Berndt Richard 64 kg
-Bertok Benjamin +91 kg
Alături de sportivi au fost prezenți și antrenorii Silaghi Teodor şi Sebastian Silaghi.

Au fost prezente loturile naționale ale Bosniei Herţegovina, Slovaciei, şi nu în ultimul rând a ţării gazdă Ungaria . Echipa din Salonta a obținut victorii prin Norbert Vas 52kg și Ruge Adrian 64 kg. Norbert Vas a obţinut această frumoasă victorie în cadrul categoriei de vârstă elită.  Adelin Bulboacă 60 kg, Bogdan Cioară 57 kg, Berndt Richard 64 kg şi Benjamin Bertok + 91kg s au clasat pe a doua treaptă a podiumului.

Sportivii şi antrenorii clubului salontan Basti Box au fost felicitaţi de către fostul campion mondial atât la amatori cât şi la profesionişti domnul Erdei Zsolt.
Clubul Basti Box informează că această lună este o lună de foc pentru sportivi urmând ca în perioada 23.11- 26.11.2017 să participăm în Croaţia localitatea Zagreb la Openul Croaţiei.