Ne pregătim de iarnă cu cele mai bune sisteme de încălzire

de |

Ne pregătim de iarnă cu cele mai bune sisteme de încălzire

V-aţi pregătit de vreme rece? Chiar dacă termometrul arată peste 20 de grade zilele acestea, ştim că iarna ne aşteaptă după colţ. Prin urmare, ne pregătim din timp să întâmpinăm iarna şi temperaturile scăzute, cu cele mai bune şi fiabile sisteme de încălzire. Cum? Cu ajutorul celor de la Thermal Technology, care au o ofertă diversă de produse de încălzire pentru confortul căminului.

Începând din 16 octombrie, sunt şi uşor de vizitat pentru a alege cea mai bună ofertă în materie de încălzire. Noul magazin Thermal Technology este confortabil amplasat în centrul Oradiei. Toţi cei care doresc să găsească soluţii la problemele legate de căldură, sunt aşteptaţi să treacă pragul noului magazin #Carbon, din Piaţa 1 Decembrie, numărul 2.

Carbonul este elementul de înaltă performanță pe care se bazează toată producția de sisteme de încălzire electrice, marcă înregistrată de Thermal Technology. Acestea consumă considerabil mai puţină energie electrică, iar costurile de încălzire sunt minime.

Toate produsele brevetate de Thermal Technology, pentru încălzirea interiorului au rezistenţe din fibră de carbon, şi oferă diverse soluții tehnice pentru fiecare locuinţă sau spaţiu, iar dacă este necesar, chiar și un produs personalizat nevoilor clientului.  Rezistenţele din fibră de carbon, care emit unde infrarosii, încălzesc doar corpurile pe care le întâlnesc nu și aerul, în acest fel crează condiții optime pentru confort și permit economisirea de energie.

Puteţi opta pentru încălzirea în pardoseală, care este o alegere elegantă şi mai ales economică. În oferta magazinului veţi găsi şi plasă încălzitoare pentru interior, radiatoare (care consumă cu 40% mai puţină energie decât radiatoarele aflate pe piaţă), sistem multistrat pentru interior, dar şi multe alte produse gândite conform necesităţii spaţiului. Fie că este vorba de un apartament, o casă, birouri, sau chiar spaţii mari precum un muzeu, Thermal Technoloy are produsul necesar pentru tine!

Dacă te-ai săturat de costurile mari la încălzire pe timpul iernii, e timpul să faci acum ceva. Nu ezita, şi fă o vizită în magazinul Genius Carbon din centrul Oradiei, şi alege ce e mai bun pentru tine şi casa ta!

Date de contact:

Adresă: Parc Industrial Bors, Nr.1/C, Jud. Bihor-Romania
Telefon: 0359 800 893
E-mail: [email protected]
Website: www.thermaltechnology.ro
Facebook: Thermal Technology Romania