Ne-am distrat la The Big Picnic?

de |

Ne-am distrat la The Big Picnic?

Weekendul care tocmai a trecut a avut parte de prima ediție The Big Picnic. Cum a fost? Ne spun câțiva dintre redactorii Ghid Local Oradea.

Sursă fotografie aici.

Andreea Goldea ne spune că: „ Am ajuns în parc undeva după apusul soarelui. Cred că pe scenă cântau cei  de la The Moonlight Breakfast. O mulțime de oameni relaxați, dansând și copii alergând și chicotind.  Mi-am luat un fresh de fructe deși aș fi putut la fel de bine să-mi iau și de mâncare, deoarece evenimentul nu ducea lipsă de diversitatea sortimentelor gastronomice. Am dansat, am râs iar la final am avut parte și de o proiecție în aer liber a filmului The Expendables 3. Am putut să urmăresc filmul stând pe un foarte confortabil Bean Bag. Cum aș descrie evenimentul în câteva cuvinte? Familiar, relaxant și plin de viață.”

„Pe lângă ploaia de zilele trecute, s-a întâmplat și ceva interesant. The Big Picnic, din 16 până în 18 Iunie, zile pline de mâncare, muzică, și mulți picuri. După ce ai mâncat de la înghețată până la cartofi cu sos și ascultat o groaza trupe, ai putut să stai pe bean bag, în hamac sau căzând din el. Mi s-a părut un eveniment interesant, chiar dacă vremea nu a ajutat extrem de mult stării de spirit. Din fericire, a fost înlocuită de voie buna și chef de viață,”  e de părere Alex Toma.

Paul Doboș ne povestește puțin despre Kids Zone. „Zona pentru copii, sau Kids zone a fost una din cele mai bine puse la punct din cadrul festivalului. Organizatorii au avut grijă ca cei mici să aibă toate oportunitățile de a se distra și de a se simți bine. Printre centrele de interes se număra un perete de cățărat pentru cei aventuroși, un atelier de pictat diverse vase din lut pentru cei creativi și ultimul centru era reprezentat de către diverși animatori prezenți pentru a se juca și a le transmite o stare de bine atât pe copii cât și pe părinți.”
Sursă fotografie aici.

Despre cum era în Chill Zone, l-am întrebat pe Urs George Cătălin. „Chill zone… Când mă gândesc la acel loc mă copleșește o stare de eliberare și îmi trec prin minte mii de gânduri pozitive. Zilele trecute am fost la The BIG Picnic, mi-am luat un puf m-am așezat sub cort și-am privit ansamblul de culori vii oferite de baloane multicolore, iarba foarte verde, copacii protectori… Toate se îmbinau în imaginea mea blurată, oferind o stare de relaxare totală.”

Concluzia? Sperăm să fie și o a doua ediție The Big Picnic, să ieșim împreună ca o mare familie.

Foto: Ioana Ariana Borza.