Monica Bârlădeanu la The Woman After 5pm!

de |

Monica Bârlădeanu la The Woman After 5pm!

Evenimentul The Woman After 5pm este primul eveniment conex al Conferinței de Leadership Feminin The Woman. Acesta va avea loc în Oradea, pe 28 septembrie. Locaţia unde se va desfăşura este Aromonia Venue. 

Speakeri de top, femei antreprenor de succes și ambasadori The Woman. Acestea vor fi personalităţile care vor veni în faţa publicului orădean.

Conceptul The Woman

În ce constă scopul unui astfel de eveniment? Oferirea experinței The Woman femeilor antreprenor, prin intermediul unui concept inedit, afterwork, pentru femeile prezente în sală, care doresc să se inspire pentru a se dezvolta în mediul de afaceri dar şi pentru a ajuta la schimbarea comunităţii din care fac parte, şi implicit a societăţii. Toate se fac într-un mediu informal, cu voie bună, după ora 5 pm.

Din comunitatea The Woman fac parte deja peste 3000 de femei lider, şi 6 ani de evenimente dedicate antreprenoriatului şi leadership-ului feminin,

Cunoscuta actriță și antreprenoare Monica Bârlădeanu va fi prezentă în cadrul evenimentului din Oradea. Aceasta are o casă de producţie proprie în Los Angeles, şi o linie de bijuterii, care a avut ca bază un atelier de bijuterii pe care actriţa la construit iniţial în propriul garaj. Afacerea a fost gândită de la bază de către ea. 

Citeşte întregul comunicat de presă apăsând aici.

 

Tematica din cadrul evenimentului adresat publicul feminin din Oradea este „Educația, puterea care schimbă lumea!”

Înscrierile se fac pe site-ul evenimentului fără costuri suplimentare: http://bit.ly/2tZl6X2. Detalii şi pe site: http://thewoman.ro/locations/the-woman-after-5pm-oradea/

Ghid Local Oradea este partener media al acestui eveniment.