Mersul la piscină aduce numeroase beneficii

de |

Mersul la piscină aduce numeroase beneficii.

Când a fost ultima dată când ai avut parte de distracție pură? Piscinele oferă un loc minunat pentru momente de distracție. La piscina Silver, din cadrul Hotel Silver, te poți relaxa în apa care are beneficii pentru organism, dar poți și să creezi momente și amintiri distractive. Înotatul sau relaxarea în piscină are beneficii pentru sănătate.

  1. Reduce stresul

Mersul la piscină te ajută să te eliberezi de stres. Aceasta declanșează eliberarea de endorfine, care generează o stare de bine.

     2. Îmbunătățește creativitatea

Activități cum ar fi petrecerea timpului la piscină s-au dovedit a spori creativitatea. Astfel, este stimulată imaginația și procesul de creație devine mai ușor ulterior.

  1.  Îmbunătățește conexiunea cu ceilalți

Să te joci cu copiii tăi în piscină sau să te distrezi cu prietenii ori cu cei dragi, contribuie la crearea unei conexiuni sociale mai puternice.

  1. Crește nivelul de energie

Când vă faceți timp să vă jucați și să vă distrați, crește vitalitatea. După cum se spune, vârsta este doar o stare de spirit. În ciuda vârstei, nu uitați să vă faceți timp să vă distrați la piscină.

Pe lângă aceste beneficii recunoscute, la piscina Hotelului Silver poți poți opta și pentru masaj, hidromasaj și alte facilități.

De asemenea, la piscina Silver se organizează o serie de evenimente, precum: diminețile cu yoga, cocktail pool party-uri, evenimente pregătite special pentru copii și multe altele. Băuturile și mâncărurile sunt delicioase și cu un aspect care te face să îți fie poftă de la prima vedere.

 

 

Date de contact:

Adresă: Strada Louis Pasteur Nr. 102, Oradea, Bihor,

Telefon: 0259 211 426

Site: http://www.silverhotel.ro/

Facebook: Silver Hotel