Meniul nou de la Ristretto

de |

Revenim cu un anunț important pentru toți băutorii de cafea, iubitorii de freshuri proaspete, pofticioșii (vă vom spune mai încolo de ce ne adresăm și tuturor pofticioșilor) și cei care preferă ca, atunci când ies la o cafea, să se oprească la Ristretto sau, de ce nu, să încerce și acest local (dacă nu au făcut-o deja).

ristretto_locatie

Ristretto se va bucura de un nou meniu, iar alături de el și toți cei care îi vor călca pragul. Acesta este adaptat pentru perioada rece a anului și va fi lansat în data de 30 octombrie 2016, când localul va fi decorat și aranjat în așa fel încât cei care intră aici, să simtă atmosfera nopții de Halloween. Iar, pentru ca „meniul să fie complet”, chiar și angajații vor fi costumați.

Să revenim însă la meniul despre care menționasem mai sus. Această nouă „carte de bucate”, reinterpretată și regândită, va aduce cu sine: băuturi calde cu și fără alcool, precum ceaiuri, sucuri, vin fiert; ceaiuri „băbești”; ciocolată caldă în nouă variante; vinuri aduse întocmai din Spania, Italia și Noua Zeelandă; bere artizanală românească; un sortiment nou de salată cu fistic și merișoare, precum și multe alte schimbări.

Iar, elementul surpriză pentru toți pofticioșii, dar nu numai, este reprezentat de: GOGOȘILE GLAZURATE!

Acest eveniment va fi precedat de un altul. Reprezentanții Ristretto sunt parteneri oficiali TEDx Oradea – eveniment care va avea loc în data de 29 octombrie 2016, la Sinagoga Neologă Zion. Cei prezenți se vor putea bucura de cafelele bune, preparate de echipa Ristretto.

ristretto_tedx_oradea

Așadar, cu cei care nu ne vom vedea la Sinagogă, ne vom vedea în data de 30 octombrie, costumați sperăm, pentru a ne bucura de schimbările făcute de Ristretto.

ristretto_halloween_meniu_nou

Date de contact – Cafeneaua Ristretto
Adresă: Calea Republicii, numărul 11
Telefon: +40-799-112.200
E-mail: [email protected]
Web: AICI
Facebook: AICI
Program: de luni până joi, între orele 08:00 și 23:00, vineri între orele 08:00 și 24:00, sâmbătă între 09:00 și 24:00, respectiv duminică între 10:00 și 23:00