Meniul de vară Ristretto

de |

Meniul de vară Ristretto

Bistroul orădean, preferat de turiști, Ristretto, încearcă întotdeauna să îmbunătățească alegerea, selecția și calitatea produselor din meniu. Vara aduce cu ea și noul meniu Ristretto, care conține muuuulte noutăți delicioase. Veganii vor fi încântați de preparatele speciale pentru ei, care vor fi de asemenea disponibile odată cu meniul de vară. Sperăm că veți veni și veți încerca.

Mocktails… Noutățile sunt Pink Colada, Tonic Raspberry, Cool Aloe și Blue Banana. Denumiri și gusturi exotice pentru a vă bucura de senzația anotimpului preferat. Șapte noi sortimente de limonadă pot fi încercate în zilele toride de vară, într-o atmosferă relaxată pe terasa Ristretto. Brew coffee și cold brew coffee vor încânta iubitorii cafelei.

Iar dacă băuturile dulci sunt preferatele voastre, în meniu veți găsi diverse opțiuni de Ice Chocolate sau shakes. Smoothies precum Pink Panther, Healthy Choice, Velvet Impression, Tropical Basil pe lângă faptul că au nume adorabile, sunt pline de savoare. Sweet coffees: African Soul Latte și Chai Latte sunt noutățile de la această pagină.

Toate băuturile preparate din concentrate sunt bio, fiind preparate pe bază de suc natural din fructe și semințe, presate la rece.

Preparatele gastronomice noi sunt delicioasele quiche Lorraine, quiche cu ricotta și spanac, caprese sub, salami toast și clătita bunicii. Vegetarienii au in continuare variante atât în meniul de gustări, cât și în cel de băuturi, iar veganii pot gusta savurosul hummus, disponibil acum în meniul de vară Ristretto.

Laptele de soia, cocos și migdale sunt opțiunile puse la dispoziție pentru cei care nu doresc să consume preparate care conțin lactate.  Brunch-urile la prețuri avantajoase își așteaptă clienții care doresc să ia mic dejunul mai târziu.

Am dezvăluit destule secrete, mai multe vă vor spune staff-ul Ristretto. Amabili și întotdeauna zâmbitori, vă vor face să vă simțiți confortabil în timp ce savurați preparatele din meniul de vară.

Date de contact:

Adresă: Calea Republicii, numărul 11
Telefon: +40-799-112.200
E-mail: [email protected]
Web: www.ristrettocaffe.ro