Fundația Comunitară Oradea s-a mutat în casă nouă!

de |

Fundația Comunitară Oradea s-a mutat în casă nouă!

Inaugurăm luni, 14 Octombrie, în incinta Magazinului Crișul, primul spațiu pentru comunitate din Oradea: un cadru şi un loc pentru cei care cred că implicarea activă și dedicarea pot face diferența. Mai mult decât un simplu spațiu, acest veritabil centru comunitar înseamnă inițiativă. Este un centru al comunității, un loc pentru cei care cred că putem schimba lumea din jur dacă fiecare dintre noi ne dăruim câte puțin.

Vă invităm să descoperiţi noul spațiu și să aflați informații despre viitoarele activități luni, 14 Octombrie, în intervalul orar 13-20, cu ocazia Zilei Porților Deschise, în incinta Magazinului Crișul, la etajele 1 și 2, lângă lifturi.

Tot în această zi, de la ora 18, va avea loc prezentarea spațiului pentru comunitate, dar și evenimentul Științescu Fest, unde vor fi prezente, cu demonstrații practice, toate proiectele susținute prin programul Fondul Științescu Oradea în cadrul celei de a treia ediții.

Contact:  Claudia Abrudan
Director executiv  Fundația Comunitară Oradea
Tel: 0743 295 486
E-mail: [email protected]

 

Fundația Comunitară Oradea este o organizație non-guvernamentală, apolitică și non-profit, care își propune îmbunătăţirea vieţii locuitorilor din judeţul Bihor prin mobilizarea şi distribuirea de resurse pentru iniţiative locale. Facem posibil acest lucru prin încurajarea spiritului filantropic și de responsabilitate socială al organizaţiilor non-guvernamentale, companiilor și persoanelor fizice/grupurilor de iniţiativă, cu scopul de a acoperi nevoile mereu în schimbare ale comunității.

Fundația Comunitară Oradea face parte din programul național de “Fundații Comunitare”, inițiat de Asociația pentru Relații Comunitare, în parteneriat cu Fundația Pentru Parteneriat și Fundația Pact, cu sprijinul financiar al Charles Stewart Mott Foundation, Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe și Romanian-American Foundation.