Maraton de frumusețe la Oradea

de |

Maraton de frumusețe la Oradea! 10 ore cu 14 Top Beauty Traineri și Beauty Brands. Când? Sâmbătă, 12 noiembrie 2016! Unde? La Trade Center Oradea!

Un maraton de 10 ore dedicate frumuseții, timp în care îi vei vedea lucrând în sesiuni demonstrative look & learn pe cei mai buni traineri naționali din domeniul makeup, skincare, hairstyling, nail technics și barbering  – reuniți, în premieră, la Oradea.

O zi întreagă în care primești cadouri, te răsfeți la standurile brandurilor prezente cu servicii de înfrumusețare, discuți cu top trainerii Special Guests la Beauty Focus Oradea și primești sfaturi din cele mai avizate surse. Mai mult, testezi noutățile în zona Beauty Corner-elor, îți poți face o schimbare de look sau shopping de produse profesionale beauty la cele mai bune prețuri.

Conceptul #BeautyFocus a atras la Oradea nume importante din industria beauty: Farouk System, Chi, Biosilk, Paese, Xtreme Lashes, Neyes Brows, Dear Barber, Menrock, Ardelean Judith Permanent makeup, Brandusa Bordeianu Academy, IBX, TL Nail Institute, O’Rising, Aden Cosmetics Romania, Nailshop, Phibrows ș.a.

Iar în sesiunile demonstrative pe scenă și la standuri, Top Beauty Trainerii: Cristian Buca, Tatiana Litvinov, Anita Kovacs, Erika Mogyorosi, Judith Ardelean, Adina Andreea Fit, Brândușa Bordeianu, Timea Podraczki, Anca Pop, Alex Rădulescu, Mirela Fazakas, Alina Balog, Alex Radu, Doru Adrian – recunoscuți la nivel național și internațional pentru talentul și creativitatea lor.

Beauty Focus Oradea

Beauty Focus Oradea vine și cu un eveniment în premieră în România. Lansarea Skin Novels. Află mai multe urmărind poveștile Skin Novels apăsând AICI.

Printre tematicile abordate se enumeră și:

 • Focus on the eyes: smokey eyes long shape
 • When Beauty meat Health: unghiile sănătoase sunt și unghii frumoase
 • Bridal makeup: new trends
 • Barbering and more
 • Se poartă mat? lucios? gel? ojă semipermanentă? acril? Tendințele nail-art-ului în sezonul de toamnă – iarnă 2016/2017
 • Microblading. Fără secrete!
 • Pielea scalpului: un reper al sănătății părului. Problematici ale pielii scalpului, diagnoză, soluții pentru un par mai sănătos și mai frumos.
 • Ce spun buzele și sprâncenele tale despre tine. Legătura dintre trăsături, personalitate și makeup.
 • Gene personalizate, seducătoare. Eleganță și atitudine. Cum porți genele false? Gene false vs extensii de gene.
 • Less is more. Natural, transparent, curat – machiajul subtil. Frumusețe singulară.
 • Sprâncene naturale. Întreținere – tips-uri, modalități de a conferi un aspect firesc și neexagerat sprâncenelor. Stilizarea de sprâncene
 • Share the beauty of Make up Trends A/W 2017

Beauty Focus Oradea este un eveniment unic și elegant care îşi propune să reunească în Oradea Top Beauty Brands și Top Beauty Traineri într-o desfășurare de lecții de frumusețe oferite, în egală măsură, celor implicați deja în acest domeniu dar și pasionaților de tot ceea ce înseamnă înfrumusețare și grijă față de sănătate.

Organizatorul, UrbanIQ/Isabela Vasile este specialist în comunicare & PR și event organiser în domeniile beauty, spa, medical și design.

Alături de #beautyfocusoradea sunt: Trade Center Oradea, Asociația de Promovare a Turismului în Oradea și Regiune, Fundația Comunitară Oradea, MMR, Cosmo Beauty School

Parteneri media: Digi24 Oradea, Radio Transilvania, evenimenteinoradea.ro, infooradea.ro, ghidlocal.com, Jurnalul Bihorean, bihon.ro, Bihari Naplo, erdon.ro, cofeeontherunway, iulia andrei fashion blog, mademoiselle Lorraine blog, Adam Freundlich(photo)

#BeautyFocusOradea, este un eveniment susținut de Skin Novels, Aqua Carpatica și Asociația de Promovare a Turismului în Oradea și Regiune

Beauty Focus Oradea