Lume de basm, la Festivalul de Teatru pentru Copii

de |

Lume de basm, la Festivalul de Teatru pentru Copii

Festivalul de Teatru pentru Copii Arcadia a pregătit multe surprize plăcute pentru cei mici. Mai sunt încă două săptămâni care promit să fie de basm, mai ales că a sosit și vacanța.

Programul festivalului cuprinde:

„Povestea Porcului!”, scenariu de Cristian Mitescu după povestea lui Ion Creangă, pentru copii peste trei ani. Spectacolul va fi susținut sâmbătă, 24 iunie, de la ora 11:00, în Sala Arcadia. Trupa „Marionete” a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” din Arad, va fi cea care va da viața personajelor.
Duminica, de la ora 11:00, va fi prezentată una dintre poveștile dragi copilăriei: „Fata babei și fata moșului”. Sunt așteptați cu drag copiii peste 5 ani, dar și adulții nostalgici după perioada copilăriei.
În ultima săptămână  a  Festivalului de Teatru pentru Copii Arcadia, Cercetașii României îi provoacă pe micii exploratori la o experiență unică de căutare de comori și cucerire de teritorii, care va avea loc în perioada 26-30 iunie, în Cetatea Oradea.
Teatrul Regina Maria va găzdui  spectacolele: „Cenușăreasa” a Trupei Arcadia și „A 12-a noapte” a lui William Shakespeare, pus în scenă de actorii Teatrului „Ion Creangă” din București, în 1 și 2 iulie.

Citește întregul comunicat de presă apăsând aici.

Sunteți invitați cu drag la toate evenimentele din cadrul Festivalului de Teatru pentru Copii Arcadia!