Limitless – o posibilitate de a fi în formă

de |

Trăind într-o epocă în care agitația, stresul, poluarea și multe alte elemente de acest gen sunt la ordinea zilei, e important să găsim diferite modalități pentru a aduce balanța în echilibru.

Fie că ești iubitor de artă, de voluntariat, de mașini sau orice altceva, din cele mai vechi timpuri se cunoaște faptul că gimnastica și alimentația sunt elemente care contribuie la longevitatea și sănătatea mentală a omului. Cu toate acestea, au existat și perioade în care cele două aspecte menționate anterior nu au mai fost luate în calcul.

Încurajarea este de a face mișcare pentru a beneficia de o viață sănătoasă, depășindu-ți și prin intermediul sportului, de cele mai multe ori, o parte din limitele mentale. Există o varietate, în materie de sport, din care poți alege pentru a te bucura cu adevărat de aceste beneficii, indiferent dacă preferi tenisul, handbalul, mersul cu bicicleta, alergatul sau altele.

Prin intermediul acestui articol vă vom aduce la cunoștință (dacă nu se cunoștea deja acest lucru) faptul că cei care preferă fitness-ul și cei care vor să aducă o schimbare în ceea ce privește fizicul și mentalul propriu, sunt invitați să ia parte la programul LIMITLESS.

Ce este LIMITLESS? Un program care își propune să aducă „o transformare de la exterior către interior, în aspectul și mentalitatea ta” – sursă text AICI.

Începând această călătorie în anul 2011, după ce a fost observată rata mică de reușită în ceea ce privește atingerea obiectivelor propuse de către abonații la o anumită sală de fitness (unul sau doi din zece), fondatorii LIMITLESS și-au împărtășit ideile și programul cu alți antrenori din diferite orașe. Astfel, astăzi participanții pot beneficia, pe parcursul unei singure ediții, „de avantajele unei abordări personalizate, de motivația antrenamentelor de grup, dar și de consultanța nutrițională integrată”.

Conform unor calcule realizate pe baza fișelor de evaluare ale persoanelor participante la programul Limitless, „rata de succes a programului este de aproximativ 93% (într-o perioadă medie de trei luni), comparativ cu rata de succes de 10 – 20% a unui program clasic”.

„Nu va fi simplu. Nici ușor și nici instantaneu. Dar, suntem alături de tine every step of the way. Nu-ți putem construi noi motivația, dar te ajutăm să ți-o menții și să o transformi în energie puternică. Nu putem trage de tine, dar te învățăm cum să tragi de tine până în punctul în care satisfacția va fi mai mare decât efortul” – sursă text AICI.

Însă, până la urmă în ce constă acest program? Într-o ediție de patru săptămâni Limitless unde vei avea parte de:

 • evaluare și măsurători complete la intrarea, dar și la ieșirea din program;
 • 8 antrenamente intense per ediție;
 • un set de tutoriale individuale de antrenament pe care sa le poți folosi pe cont propriu;
 • un plan de alimentație personalizat pe obiectivul tau;
 • seminarii și workshop-uri de nutriție inteligentă, motivație și biomecanică corectă a antrenamentelor;
 • acces la activitățile destinate exclusiv comunității de membri;
 • ghidul – LIMITLESS Step by Step – ;
 • sesiune de Q&A live pe Facebook cu nutriționistul programului
 • o sesiune de coaching (*opțional, la cerere);
 • sesiuni de alergări gratuite cu antrenorii LIMITLESS (*programul sesiunilor de alergare va varia pe parcursul anului în funcție de condițiile meteo);
 • posibilitatea de a recupera unul din antrenamentele dintr-o ediție.

În Oradea, Cosmin Bobiș a preluat ștafeta devenind astfel antrenor LIMITLESS. Înscrierile se fac până la data de 29 august 2016! Programul începe la data de 30 august (marți) de la ora 20:00, în incinta complexului de pe strada Alexandru Vaida Voievod, numărul 18.

Limitless este un program complex și provocator de transformare corporală unde fiecare participant își va atinge potențialul maxim .

Pentru mai multe informatii, trimiteți un mesaj la adresa de email: [email protected]