de |

În viață fiecare moment contează. Noi încercăm să amplificăm dorința de a savura fiecare zi din viață prin crearea diverselor evenimente la care poate ai luat și tu parte. Cu siguranță ți-au plăcut, nu? Ei bine, în spatele fiecărui eveniment se ascunde o muncă destul de amplă depusă și dusă până la capăt de niște tineri care nu sunt majori, dar reușesc să ajungă acolo unde și-au propus. Hai să discutăm puțin despre acest ONG – LEO Black Eagle Oradea.

LEO Black Eagle Oradea este…

…un grup de prieteni. Ne leagă dragostea pentru cei din jur și dorința de a trăi într-o lume mai bună. Noi organizăm diferite evenimente cu scopul de a aduce zâmbetul pe buzele fiecărui om indiferent de rasă, vârstă sau sex.

Și se adresează…

…tinerilor afalți încă la școală, mai exact celor cu vârste cuprinse între 12 și 18 ani. Avem ca scop autodezvoltarea lor prin implicarea într-un departament din cadrul clubului, participarea la ședințe și implicit la evenimente.

Povestea LEO Black Eagle Oradea a început….

… în 1957. Bine, nu chiar atunci… Ca să clarific: în 1957 a fost înființat programul LEO de către Lions Clubs International. Cuvântul L E O este un acronim pentru Leadership, Experience, Opportunity. În prezent, există aproximativ 144.000 cluburi LEONS și 5.700 LEO în mai mult de 140 de țări din lumea întreagă. Revenind la clubul nostru din Oradea, el a luat naștere prin 2010 fiind înființat de către Oana Pelea, aparținând districtului 124 România, alături de alte 18 cluburi. Numele „Black Eagle” nu a fost ales întâmplător, el reprezintă în viziunea noastră, puterea. Puterea iubirii pe care o revărsăm asupra lumii și puterea prieteniei reprezintă atuurile noastre care ne vor ajuta să facem cât mai mult bine

În prezent…

… LEO Black Eagle Oradea, are în componență cinci departamete, ele fiind:

  • Departamentul I.T. – Dacă vrei să devii programator sau graphic designer aici îți poți îmbunătății aceste abilități.
  • Departamenul de imagine – Îți place să scrii comunicate de presă, să faci poze sau să postezi pe Facebook? Atunci aici e locul tău!
  • Departamentul de acte – Probabil că îți place sportul și să înveți în același timp. Păi sincer, aici ai această posiblitate! Trebuie să te duci de colo-colo cu diferite acte oficiale, pentru a primi răspunsuri la cererile clubului.
  • Departamentul de disciplină – Nu-i ușor la drept, dar aici pot spune c-ai putea să te dezvolți puțin pe această latură.
  • Departementul de sponsorizări – Dacă știi majoritatea localurilor din Oradea, vorbești mult și crezi că ești destul de convingător te îndemn să vii aici.
  • Departamentul de proiecte – După ce totul e pus la punct, putem da drumul unui nou proiect, dar avem nevoie de o idee cum ar trebui conceput proiectul. Tu ai?

Pe lângă aceste departamente se regăsesc funcții precum: Președinte, Vicepreședinte I/II, Secretar și Trezorier, urmate fiind de directorii fiecăuri departament.

Actualul club are în componență 49 de membrii activi.

Date de contact – LEO „Black Eagle” Oradea