Leadership feminin în Oradea la The Woman after 5pm!

de |

Leadership feminin în Oradea la The Woman after 5pm!

The Woman after 5pm! se va desfășura în Oradea în data de 28 septembrie. Este un eveniment dedicat femeilor cu spirit antreprenorial, în cadrul căruia vor fi prezente peste 100 de femei în cadrul acestei manifestări de leadership feminin.

Acest eveniment își propune să formeze comunități puternice de femei care să ducă mediul de business la nivelul următor, și să fie un punct de unde femeile pot găsi inspirația pentru a își porni propria afacere. Printre scopurile acestui eveniment enumeră: inspirație, educare, motivare, socializare și împărtășirea experiențelor de business și nu numai. Pornind de la sloganul ”Educația, puterea de a schimba lumea!”, pe data de 28 septembrie se vor discuta mai multe tematici precum: Business-ul, ca stil de viațăAntreprenoriatul intuitiv, și potențialul maxim prin dedicare, ambiție, curaj și muncă. Aceste subiecte și multe altele vor fi abordate de către speakeri de top și figuri feminine de afaceri pline de succes.

Monica Bîrlădeanu (fondatoarea Mooncast Jewlery), Mirela Bucovicean (fondatoarea Molecule F) și Sorina Bradea ( antreprenor, trainer și consultant de peste 22 de ani), sunt câteva dintre numele care vor prezente atmosfera elegantă și exclusivitate la Armonia Venue, pentru a oferi sfaturi și un model de inspirație.

Citește întregul comunicat de presă apăsând aici.

The Woman after 5pm! are loc în data de 28 septembrie, la Armonia Venue, în Oradea. Înscrierile continuă pe site-ul oficial al evenimentului fără costuri suplimentare: http://bit.ly/2tZl6X2.