Lapte de măgăriță Premium – efecte uimitoare asupra organismului

de |

Lapte de măgăriță Premium – efecte uimitoare asupra organismului.

Așa cum am mai prezentat într-un articol anterior, laptele de măgăriță are beneficii asupra sănătății, recunoscute încă din timpuri străvechi. Acest tip de lapte este un antibiotic natural și proprietățile sale îl apropie foarte mult de cel matern. Nu conține bacterii, e slab în grăsimi și, după sigilare, rezistă la frigider, fără a se altera, cel puțin 10 zile.

Ce presupune Laptele Premium de măgăriță, pe care îl au în ofertă cei de la Ferma Măgărițelor?

Ei bine, acest lapte provine de la măgărițe care se află în primele trei luni de lactație. Un studiu realizat de către specialiști de la Facultatea de Farmacie și Școala de Științe Medicale Veterinare, Universitatea din Camerino, din Italia, arată că laptele din această perioadă are cea mai mare cantitate de lizozomi și lactoglobulin, extrem de benefice organismului, îndeosebi bebelușilor.

Aceste enzime care încarcă organismul cu un aminoacid numit BCAA, întăresc sistemul imunitar și luptă împotriva mai multor boli. Astfel, primele 90 de zile de lactație a măgărițelor sunt cele mai importante, făcând ca laptele din această perioadă să aibă calități deosebite.

Ferma Măgărițelor comercializează Lapte Premium, care are și o etichetă specială pe care este menționat faptul că laptele provine de la măgărițe care se află în primele 3 luni de lactație.

Laptele de măgăriță, și cel din restul perioadei de lactație, poate fi utilizat de către persoanele cu sistem imunitar slăbit, mai ales de către copii. În această perioadă de toamnă, când cei mici se pot îmbolnăvi ușor, este recomandat să consume lapte de măgăriță pentru e preveni bolile și a le întări sistemul imunitar.

Câteva beneficii ale consumului de lapte de măgăriță:

– Unicul lapte complet natural, similar laptelui matern
– Remediu împotriva tusei convulsive, ameliorarea astmului
– Ajută la fixarea calciului în oase datorită lactozei
– Bogat în vitamine și acizi grași (Omega 3 și Omega 6)
– Conține patru tipuri de antibiotice și bactericizi naturali

Laptele de măgăriță se folosește și la produsele cosmetice, fiind recomandat pentru ameliorarea bolilor de piele. Nivelul de antioxidanți din laptele de măgăriță este foarte ridicat, luptând astfel împotriva îmbătrânirii.

Laptele Minune al Magaritelor!

MULTIPLE BEBENFICIIIn plus, laptele de magarita contine:- de 46 de ori mai multa vitamina C decat laptele de vaca- de 3 ori mai mult Omega 3. Acidul linoleic (omega 6) si linolenic (omega 3) sunt prezenti intr-o mare masura (8,15% si 6,32% din totalul acizilor grasi). Prezenta semi-acizilor grasi saturati face laptele de magarita superior laptelelui de vaca (numai 2,9% cantitatea de acizi grasi în total), si similar cu laptele matern (11,3 de acizi grasi în total).- mai multa imunoglobulina cu rol esential in sustinerea sistemului imunitar (este similar colostrului matern in sensul in care magarita are perioada de colostru mai lunga decat a oamenilor)- de 4 ori mai puntina grasime – laptele integral are doar 0,5% grasimi.- lizozim – cu actiune antibacteriana puternica impotriva stafilococilor- este hipoalergenic natural, cu foarte putina caseina- un tip de probiotic unic, foarte benefic sistemului digestiv (acest probiotic este deja in curs de fabricatie, va fi disponibil incepand cu 2016 pe piata)- continutul inalt de lactoza ajuta la asimilarea calciului, cu rol major in intarirea sistemului osos al bebelusilorStudiile clinice realizate in Italia, dealtfel tara de unde noi aducem acest lapte, arata ca:- peste 85% din copiii cu alergie severa la proteina din lapte de vaca, mediata IgE, tolereaza foarte bine acest lapte de magarita- 100% dintre copiii cu alergie non-mediata IgE tolereaza laptele de magarita- gradul de reactivitate al imunoglobulinei E (IgE) este foarte mic si nespecific- copiii din studiu au recuperat ecartul de crestere datorat alergiei si malabsorbtiei asociate

Posted by Ferma Măgăriţelor – Lapte de măgăriţă CRUD on Sunday, November 22, 2015

Date de contact:
0755-332-219
[email protected]
Facebook: Ferma Măgărițelor
Site: http://fermamagaritelor.ro/