Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
lapte de magarita

Ferma Măgărițelor, producătoare de lapte de măgăriță.

Ferma Măgărițelor din Bihor este cea mai cunoscută fermă de măgărițe, care vinde lapte de măgăriță 100% natural, proaspăt. Bazele fermei au fost puse după ce Cristian Cîmpan, proprietarul, a citit despre numeroasele beneficii alte laptelui de măgăriță. Astfel, a creat o afacere de nișă, fiind un domeniu neexplorat la nivel național.

Care sunt beneficiile în urma consumului de lapte de măgăriță?

În primul rând, scade colesterolul. Medicii spun că acest lapte deține nutrienți care pot fi găsiți și  în uleiul de pește, și care ajută mult la scăderea colesterolului.

Un alt avantaj este faptul că previne infecțiile gastrointestinale și are un conținut bogat în calciu.

Folosirea laptelui de măgăriță se obișnuia încă din timpuri străvechi. Hipocrate îl prescria ca remediu pentru situații precum mușcături de șarpe, sau sângerări nazale. Laptele de măgăriță era folosit de grecii antici ca hrana pentru copii, iar romanii îl foloseau și în cosmetică pentru proprietățile de a catifela tenul.

Lista nu se oprește aici. Laptele de măgăriță conține acizi grași esențiali. Astfel, copii care au intoleranță față de laptele de vacă, pot consuma lapte de măgăriță pentru a nu avea deficit de PUFA n-3. Aceștia sunt acizi grași polinesaturați, și sunt esențiali în dezvoltarea neurologica și cardiovasculara a bebelușilor.

Laptele de măgărița conține cantități mari de acid linoleic (Omega 6) și linolenic (Omega 3), 9g/100g și respectiv 5.1g/100g, și este similar cu laptele matern. Conține și de 46 de ori mai multa vitamina C față de cel de vaca, de 4 ori mai mult fier, fiind în același timp slab în grăsimi.

Datorită conținutului ridicat de lactoză, ajută la fixarea calciului în oase, fiind astfel foarte recomandat femeilor care se află la menopauză.

Laptele de măgăriță este un ajutor și pentru cei care încearcă să îți mențină silueta. Acest aliment ajută și la o sănătate generală mai bună.  Constituie o alternativă pentru cei care nu beau lapte degresat sau de soia.

Pentru cine este cel mai recomandat consumul de lapte de măgăriță?

Bebelușii și copii se află printre cei care au cele mai multe beneficii: cei care alergie la proteina din lapte de vaca, alergii încrucișate sau alergii multiple; care suferă de dermatita atopică;

Nu doar copiii sunt cei care pot beneficia de pe urma laptelui de măgăriță. Acesta este remediu pentru persoanele care suferă de tuse alergică, persistentă sau seacă, bolnavii de astm, femeile aflate  în perioada menopauzei și oamenii care au un sistem imunitar slăbit.

Poate fi folosit și ca sursă importantă de proteine și conținut scăzut de grăsimi.

Date de contact:

Telefon: 0755-332-219
E-mail: [email protected]
Facebook: Laptele Minune de Magarita și Ferma Măgărițelor
Site: http://fermamagaritelor.ro/

 

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie