Lansarea unui produs unic în România – Laptele Premium de măgăriţă

de |

Lansarea unui produs unic în România – Laptele Premium de măgăriţă

Ferma Măgăriţelor, care produce şi comercializează lapte de măgăriţă, organizează un eveniment cu tema Lansarea unui produs unic în România – Laptele Premium de măgăriţă, care va fi găzdui de Hotel Ramada Oradea. Evenimentul va avea loc joi, 9 noiembrie, 2017, de la ora 18:00, şi va dura 2 ore.

Evenimentul va trata subiectul consumului laptelui de măgăriţă, calităţile extraordinare ale acestui produs şi proprietăţile care îl fac unic.

Vor fi prezenţi şi clienţi ai Fermei Măgăriţelor care vor vorbi din proprie experienţă despre consumul acestui tip de lapte, dar şi alţi invitaţi surpriză din domeniu. Unul dintre subiectele principale va fi Laptele Premium de Măgăriţă care a fost lansat de către cei de la Fermă, în decursul lunii octombrie. De ce este deosebit Laptele Premium? Răspunsul îl puteţi afla la conferinţa din data de 9 noiembrie, 2017.

Intrarea este gratuită pentru toţi cei care doresc să participe la această conferinţă. Fiecare participant va primi un bilet de tombolă, iar la finalul evenimentului se vor acorda premii pe baza unei extrageri.

Sunteţi aşteptaţi cu drag!

 

Date de contact:
0755-332-219
[email protected]
Facebook: Ferma Măgărițelor
Site: fermamagaritelor.ro/