de |

[adsanity_group num_ads=1 num_columns=1 group_ids=3818 /]

Laboratorul de antreprenoriat, un eveniment marca Point Event, își propune abordarea unor teme care au reieșit în urma unor studii efectuate pe un eșantion de antreprenori și manageri din Oradea.

Subiectele care vor fi discutate în 21 martie la Trade Center vor fi:
– oamenii – motivare, gestionare, păstrare conducere;
– finanțele afacerii – reducerea costurilor, creșterea profitului, optimizări fiscale, vânzări;
– sisteme speciale pentru optimizarea afacerilor – vanzari.

Laboratorul de antreprenori are ca scop creșterea, dezvoltarea și sprijinirea antreprenorilor, intraprenorilor și a managerilor prin idei, metode și soluții practice și aplicabile.

Spekerii care vor dezvolta aceste eveniment sunt:

Eusebiu Burcaş
Are o experiență de peste 20 ani în management și vânzări, s-a dedicat consultanței de management din anul 1999, iar în 2007 a obținut certificarea internatională Certified Management Consultant din partea ICMCI. În prezent de Eusebiu este implicat exclusiv în gestionarea primului program independent de educație financiara din Romania: BurcashTM – Managementul Banilor

Dragoș Popescu
Și-a construit cariera de consultant și trainer pornind de la o solida experiență directă în business. A ocupat poziții manageriale de vârf în companii multinaționale, cu performanțe recunoscute la nivel internațional. Dragoș este autorul și unul din lectorii programului de tip mini-MBA BusinessDrive, bazat pe o simulare de business. Cel mai recent proiect al său este programul de dezvoltare a competențelor comerciale SalesDrive.

Ovidiu Toader
Este consilier în afaceri și antreprenor, partener în peste 10 companii în ultimii 20 de ani cu cifre de afaceri cumulate de peste 60 de milioane de euro. Îi însoțește pe partenerii lui în implementarea planului de acțiuni și în obținerea rezultatelor pentru a menține focusul pe profit și eficiență!

Adrian Cioroianu
Hunter, Farmer, Negociator, Influencer, Sales Trainer în companii precum: Orange, Sony Ericsson, Intel Corporation. Nu mai este 50% corporatist, 50% antreprenor, ci este 100% antreprenor. Face doar ceea ce îi place la propria companie de training.

Evenimentul va fi moderat de Adina Todea și Bogdan Băbălău Maghiar, fiind organizat de Business Point Event. Partenerul principal în cadrul acestui eveniment este Thermal Technology.

Laboratorul de antreprenoriat
Locația: Oradea TRADE Center
Data: Marți 21 martie de la ora 16:30
Înscrieri: goo.gl/forms/a8dVn6IQ08yd6nXj1

[adsanity_group num_ads=1 num_columns=1 group_ids=337 /]