La teatru de păpuși cu Momo

de |

În data de 17 și 18 decembrie, sâmbătă și duminică, a avut loc spectacolul Momo și hoții de timp, teatru de păpuși dedicat copiilor mai mici și mai mari, dar și adulților.

Copiii au apreciat păpușile realizate manual, decorul, muzica. Ba mai mult, unii dintre aceștia au ales să participe la ambele reprezentații. Astfel au aflat despre felul în care Momo, un copil orfan care se dovedește a avea o inimă de aur, ajunge să trăiască într-un orășel micuț, înconjurată de oameni simpli, precum: un frizer, un zidar, un măturător, mai mulți copii ș.a. Micuța i-a salvat pe aceștia de domnii cenușii – cei care le furau timpul localnicilor transformându-i în oameni care nu mai trăiau ghidați de bunătate și sinceritate, ca înainte, ci care se comportau asemenea unor mici mașinării „proiectate” să producă, să consume, să respire și să doarmă. Fetița, ajutată de broscuța Casiopeea l-a întâlnit pe Maestrul Ora, acesta a dus-o în camera tainică și i-a spus secretul despre timp.

Intrarea a fost liberă. Evenimentul a fost susținut integral de voluntarii Asociației Culturale „Noua Acropolă” Oradea, făcând parte din programul Târgului de Crăciun de la Cetatea Oradea.

Vezi mai multe informații AICI