La mindshow-ul lui Vlad Grigorescu

de |

Acasă, stând liniştită, după o zi obositoare, mă pot relaxa uitându-mă puțin pe Facebook. Hmmm… asta merită un like, asta un ador, asta nimic. Stai! Am văzut ceva, dă mai sus! În data de 23.02.2017, adică joi, de la ora 20:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, va avea loc un MindShow by Vlad Grigorescu!

Trece o zi, două, trei şi în sfârşit a venit ziua cea mare. La 19:50 sunt în fața Casei de Cultură a Sindicatelor. Dar stai o clipă! Ceva nu e bine… Mi-am uitat ochelarii acasă! Dar stai din nou! Am locul rezervat în primul rând. Problemă rezolvată!

Sursă foto AICI

Îmi ocup locul, iar luminile încep să se stingă, cufundând sala în întuneric. Un singur reflector a rămas aprins, îndreptat spre scenă. Spectacolul începe, se poate simți suspansul din aer… însă aici trebuie să mă opresc. V-am făcut curioşi, nu-i aşa? La rugămintea protagonistului nostru, conținutul spectacolului va rămâne secret. Nimeni nu vrea să primească „spoilere”. Care ar mai fi farmecul? Aş strica totul dacă aş dezvălui conținutul. Trebuie să vedeți spectacolul cu ochio proprii pentru a nu-și pierde din magie. Un singur lucru pot să spun: cu siguranță mi-a depăşit aşteptările. A fost un spectacol deosebit şi, desigur, foarte amuzant.

Pentru un scurt final, am să îl citez pe magicianul nostru, Vlad Grigorescu: „Cu toții avem maşini ale timpului, avem amintirile care ne poartă în trecut şi visele care ne pot purta până în cel mai îndepărtat viitor”.

Cu toate acestea, nu uitaţi să trăiți prezentul. El este singurul care poate influența trecutul şi schimba viitorul.

Articol scris de Dalia Vidican

[adsanity_group num_ads=1 num_columns=1 group_ids=337 /]