de |

Trupa rock botoşăneană, The Kryptonite Sparks, a poposit și în orașul nostru în noaptea de 25 februarie 2017, la cafeneaua Moszkva. Oradea a fost ultimul oraș bifat din turneul lor național, intitulat The Interplanetary Endeavour și care a cuprins 30 de orașe.

„Exploratorii sonici, sau The Kryptonite Spark, sunt un power-trio incandescent, o combinație electrică de indie, alternative și hard rock, cu influențe din Cream, Arctic Monkeys, Black Sabbath și Pink Floyd” – sursă text thelkryptonitesparks.com.

Trupa este compusă din trei membri: Răzvan Diaconu la voce și chitară, Rareș Diaconu la bass și voce și Răzvan Anton la tobe. Trupa a fost înființată în 2010 când cei doi frați, Răzvan Diaconu și Rareș Diaconu, l-au cunoscut pe Răzvan Anton într-un bar, întâmplător, în căutarea lor pentru un baterist. Așa a luat naștere trupa care inițial făcea doar cover-uri și care cânta doar la balurile din Botoșani.

Fotografii realizate de Mihai Dan

Seara a început pe acordurile melodiei În vis, toată lumea fiind hipnotizată de solo-ul de chitară a lui Răzvan. Concertul a fost continuat cu melodii precum: Ești, Nu vreau nimic, Scântei. Iar în momentul în care a urmat melodia Și golanii beau ceai, toată sala a început să cânte împreună cu trupa.

Pe tot parcursul serii, atmosfera a fost una electrizantă și plină de un vibe reconfortant, îndulcit de bucuria și entuziasmul oamenilor prezenți, confirmată de zâmbetele și privirile relaxate ale spectatorilor.

La final, membrii trupei au fost împânziți de ropotele de aplauze ale oamenilor, fanii având oportunitatea de a se fotografia cu trupa și să cumpere albume, tricouri si alte suveniruri ale trupei.

[adsanity_group num_ads=1 num_columns=1 group_ids=337 /]