Joshua Nelson la Sinagoga Zion

de |

În curând va concerta la Oradea JOSHUA NELSON, creatorul muzicii Kosher Gospel!

Sinagoga Neologă Zion va găzdui din nou un eveniment important. De această dată, ritmurile care vor rezona în imensa clădire vor fi date de muzicianul Joshua Nelson în data de 18 septembrie, începând cu ora 19:00. Recitalul de pian în combinație cu vocea-i unică vor oferi posibilitatea publicului orădean de a interacționa cu stilul energic al artistului.

„Pianist și solist vocal de origine afro-americană, el îmbină muzica gospel și cea evreiască într-o manieră aparte, fiind asemănat deseori pentru esența și originalitatea muzicii sale cu John Coltrane, unul din titanii jazzului. Ghidat de originile sale și valorile în mijlocul cărora a fost crescut, Joshua Nelson pune bazele stilului Kosher Gospel și reușește cu fiecare concert să transforme sala de spectacol într-un univers încărcat cu energie pozitivă” – sursă text AICI.

*Biletele sunt disponibile la Sinagoga Neologa Zion (strada Independenţei, numărul 22). Preţul unui bilet este de 3 lei. Concertul este organizat de Fundația TARBUT, cu sprijinul Transylvania Cultural Community și al Ambasadei SUA în România. 

Vă dorim audiție plăcută!