International School of Oradea va invita la „Ziua porților deschise”

de |

International School of Oradea va invita la „Ziua porților deschise”

 

În data de 31 august 2018 International School of Oradea va organiza evenimentul „Ziua portilor deschise”, eveniment în cadrul căruia sunt invitați toți părinţii si cei interesați să treacă pragul acestei instituții de învățământ.

ISO își dorește să facă cunoscută oferta educațională pentru grădiniță și învățământul primar şi de asemenea să ofere părintilor mai multe detalii despre sistemul de predare internațional.

Evenimentul “ Ziua Porților Deschise” se va desfășura după următorul program:

Pe 31 august toți cei interesați au acces la prezentarea gradiniței și a şcolii şi de asemenea la activitățile desfășurate în sălile de clasă astfel:

Program:

13:15-13:45 Prezentarea școlii

13:45-14:15 Activități la clasă

14:15-15:00 Cafea și discuții libere

În cadrul evenimentului, doritorii vor avea ocazia să discute cu cadrele didactice si să viziteze facilitățile grădiniței și ale școlii internaţionale. Parinții care doresc să participe au posibilitatea să-și aducă și copiii, aceștia vor putea lua parte la diverse activități organizate de către echipa ISO.

Pentru a confirma participarea dumneavoastră nu ezitați să contactați ISO pe adresa de email [email protected] sau la numărul de telefon:+40(359)178 757.

Locurile sunt limitate!