Summer School la International School of Oradea

de |

Summer School la International School of Oradea

Aflată la prima ediție, ISO Summer School 2018 se desfășoară în perioada 25 iunie – 31 iulie 2018 la sediul ISO, de pe strada Armatei Romane, numărul 1F. ISO Summer School a fost organizată de către ISO în parteneriat cu colaboratorii acesteia: Jolly Phonics din București și AB Music Academy din Londra.
Școala de vară la ISO are un program educațional complex cu predare exclusiv în limba engleză, participanții fiind împărțiți în 2 grupe de vârstă, o grupă formată din elevi cu vârste între 2 și 4 ani, cea de-a doua grupă cu vârste cuprinse între 5 și 8 ani. La ISO Summer School participă 44 de elevi pe durata celor 5 săptămâni. ISO Summer School se va termina pe 31 iulie, ultima săptămâna fiind dedicată cursurilor de engleză conversațională și lecțiilor de ukulele, predate de către profesori și actori britanici din partea AB Music Academy din Londra.
Pe durata celor 5 săptămâni, cei mici au învățat limba engleza prin joacă, au luat parte la activități interactive concepute să le dezvolte creativitatea și curiozitatea. Orele de sport au fost de asemenea parte integrantă a programei, elevii participând săptămânal la ore de înot și cățărat. Printre multele activități desfășurate se regăsesc: șahul, tir cu arcul, desen, fonetica limbii engleze, plimbări cu poneiul, vizite și mini excursii la grădina zoologică, muzeu, parcuri etc.
Prima ediție a ISO Summer School se va încheia cu un eveniment special, “ISO KIDS SUMMER CONCERT”, ​concert care va avea loc marți 31 iulie​, în incinta Era Shopping Park Oradea, începând cu orele 18:00. Timp de o oră cei mici se pot bucura luând parte la jocuri și activități, desene pe față și modelaj de baloane, iar între orele 19:00 și 19:45 are loc concertul dedicat copiilor susținut de către Christopher Guard, actor și muzician britanic alături de formația What the Fox.

 

Cei interesați sunt așteptați în incinta Era Shopping Park Oradea, marți 31 iulie, de la orele 18:00. Intrarea este liberă.