În căutarea unor voluntari pentru proiectul HeRo

de |

Ți-ar plăcea să fii voluntar în cadrul unui proiect realizat de tineri, pentru tineri? HeRo este un proiect lansat în cadrul conferinței Excepționalii 2017, sub coordonarea asociației Școala de Valori.

Am constatat că tinerii nu sunt învățați în cadrul formal de educație abilitățile necesare pentru completarea eficientă a etapei de a fi recrutat a obținerii unui post.

Obiectivul general al proiectului este de a-i ajuta pe tineri să obțină acest set de abilități prin ateliere bazate pe: completarea de Curriculum Vitae, compunerea unei scrisori de intenție și al unui eseu motivațional, respectiv simularea unui interviu.

Proiectul se va desfășura în 4 orașe (Oradea, Craiova, Brașov, Drobeta Turnu-Severin), cu un impact asupra maximum 240 de elevi și implicând 16 formatori (specialiști Resurse Umane, traineri ai Școlii de Valori).

Și aici intri tu în poveste! Organizarea evenimentului de la Oradea nu se poate face fără ajutorul unor voluntari serioși și ambițioși! Dacă vrei să te alături proiectului nostru, o poți face chiar azi! Completează acest formular și vom te vom contacta noi!

Link-uri utile:

În căutarea unor voluntari pentru proiectul HeRo - Oradea

Articol scris de Iulian Pavăl

[adsanity_group num_ads=1 num_columns=1 group_ids=337 /]