Implant pentru Refuz și Toy Machines în Urban Place

de |

Vineri, 9 decembrie, ne întâlnim cu Toy Machines și cu Implant pentru Refuz. Aceștia vor susţine un concert electric și acustic în Urban Place, începând cu ora 20:00.

Implant pentru Refuz lansează iarna aceasta albumul ACUSTIC (LIVE@UNIRII5). Acesta va fi însoțit de un turneu de lansare care va străbate țara și va fi compus din două părți, după cum urmează: prezentarea albumului ACUSTIC, urmat de un recital full Electric!

Deşi nu mai are nevoie de descriere, menționăm faptul că trupa Implant pentru Refuz este cea mai veche trupă hardcore din România ce şi-a însemnat puternic contribuţia în pagina de istorie a rockului românesc. Trupa a lansat de curând un album nou, Cartography, care s-a bucurat de un succes deosebit, făcându-se remarcat printr-un sound inedit şi o compoziţie inovatoare pentru genul abordat.

Toy Machines este o trupă tânără din Suceava care se joacă cu un mix de post rock, grunge, alternative şi hardcore, încercând să cuprindă în piesele ei un echilibru între emoţia simţită şi cea exprimată. Trupa activează de ceva timp în underground, reuşind până acum să aibe nenumărate concerte în marile oraşe ale ţării.

Biletele s-au pus în vânzare la bar, în Urban Place. Pentru informații sunați la 0770 133 583. Prețul unui bilet este de 20 lei. Evenimentul este organizat de LB Shows.

Concert Implant pentru Refuz