Heritage Farms

de |

„Povestea noastră a început de la o frustare și o neputință. O frustrare generalizată pe care o auzi verbalizată pretutindeni unde te întorci și anume aceea a lipsei produselor alimentare curate pe care să le poți da copilului tău fără îngrijorare; acele legume și fructe cu gustul de altădată după care tânjim dar pe care nu îl mai regăsim în alimentele de pe rafturile supermarketurilor. Din păcate „piața” așa cum arată ea acum nu a reprezentat o soluție satisfăcătoare pentru noi personal deoarece ea s-a transformat într-un spațiu al tiraniei prețului impus de intermediarii în fața căruia micul fermier nu are șanse. Această neputință a țăranului simplu ne-a impulsionat și mai mult să facem ceva, să nu mai așteptăm ca rezolvarea să vină din exterior ci să contribuim la ea în mod activ. Așa s-a născut Heritage Farms” – sursă text AICI.

Aceasta este scurta poveste a unui grup de familii din Bihor care au pus bazele a ceea ce astăzi este recunoscut cu numele de Heritage Farms.

Printre valorile fermierilor, se află și:

Responsabilitate
✔ față de consumator, care aspiră să mănânce cât mai sănătos

✔ față de mediu de la utilizarea resurselor la modul în care cultivăm sau livrăm

✔ față de colaboratori practicând un comerț echitabil

Integritate
✔ în ceea ce spunem

✔ în ceea ce promitem

✔ în ceea ce facem

Tradiție
✔ prin transmiterea gustului tradițional

✔ transmiterea valorilor din generație în generație.

Iar, familiile care s-au alăturat acestui proiect sunt: Familia Gabor – Apateu, Bihor; Familia Fotea – Apateu, Bihor; Familia Hercuț – Fegernicu Nou, Bihor; Familia Miklos – Sălard, Bihor; Familia Gheorghiaș – Tinăud, Bihor; Familia Cosma – Husasău de Criș, Bihor.

Cei care vor să consume produse proaspete, pot opta pentru unul dintre coșurile cu bunătăți și rețete recomandate de către fermieri sau pot să-și umple singuri coșul cu fructe și legume de sezon. Tot ce trebuie să faceți, este să accesați site-ul www.heritagefarms.ro.

Vă dorim poftă bună! 🙂

Sursă foto AICI.