O nouă ediție GROW – proiect educaţional internaţional pentru elevii de liceu

de |

O nouă ediție GROW – proiect educaţional internaţional pentru elevii de liceu

GROW este un proiect educaţional internaţional pentru elevii de liceu care vor să devină proprii lor eroi şi să îşi cultive anumite valori în timpul lor liber, pentru a le explora potenţialul şi a le crea o personalitate mai încrezătoare, mizând pe comunicare şi creativitate.

GROW a apărut în România în 2010, fiind un proiect-pilot şi desfăşurându-se în numai trei oraşe din ţară. În schimb, în această ediţie, din Vara anului 2018, proiectul se desfăşoară, simultan, în 11 oraşe din România. De asemenea, acesta a câştigat titlul de „Cel mai bun program educaţional din România” în anii 2011, 2012 şi 2015.

Acest proiect un însemn al educaţiei nonformale, un model educativ în care participanţii învaţă totul prin activităţi, jocuri, lucru în echipă, aplicând lucrurile învăţate prin proiecte de echipă, pe care le vor derula în timpul programului, având un impact pozitiv asupra comunităţii.

Workshop-urile sunt susţinute în limba engleză, de către traineri internaţionali, veniţi din toate colţurile lumii, astfel oferind participanţilor oportunităţi de cunoaştere a unor lumi, culturi şi oameni noi, iar temele abordate de aceştia sunt adaptate nevoilor elevilor de liceu din ziua de azi.

Tinerii participanţi vor fi încurajaţi să se exprime liberi, datorită atmosferei prietenoase, şi să se implice în toate activităţile care se vor desfăşura pe parcursul programului.

Noutatea ediţiei de vara aceasta este conceptul „GROW Games”, care presupune desfăşurarea activităţilor, integral, sau în mare parte, în aer liber. Proiectul se va desfăţura în perioada 1 Iulie – 31 Iulie, iar contribuţia participanţilor este de 100 RON, aceştia incluzând materialele folosite de către participanţi, intrările la evenimentele organizate de GROW, diploma care atestă participarea, insigne, stcikere, dar şi cazarea şi masa trainerilor.

Acestea fiind spuse, rugăm doritorii să completeze formularul: www.growedu.ro/apply

See you at GROW Games!

Articol realizat de Mihai Dan.