Green Pub Oradea – oferte noi pentru oamenii îndrăgostiţi de distracţie

de |

Green Pub Oradea – oferte noi pentru oamenii îndrăgostiţi de distracţie

Green Pub Oradea vine cu o gamă variată de relaxare şi distracţie pentru orădeni, de la karaoke la petreceri cu tematică şi weekend-uri cu aromă de party, şi alte propuneri care îi vor încânta pe orădeni.

Avem veşti bune! Green Pub aduce orădenilor pasionaţi de bere o ofertă tentantă. Începând cu săptămâna viitoare, 24 aprilie 2017, pub-ul verde va avea Happy Hour la bere în fiecare zi în intervalul orar 18:00-20:00, oferta fiind valabilă pentru orice sortiment de bere din meniu.

Localul situat sub Pasajul Vulturul Negru prezintă oferte variate de divertisment în funcţie de preferinţe. De exemplu, dacă doriți să vă testați abilitățile de a cânta în fața unei mulțimi, sau sunteţi deja veteran în arta muzicii, Green Pub vă aşteaptă în fiecare miercuri de la ora 23:00 la seara de karaoke, alături de solistul Sergiu Nica.

Mai mult, din data de 10 mai Green Pub va găzdui Euroke, un concurs de karaoke la nivel european a cărui ediţie a avut loc prima dată în 2015, în Linz. Câştigătorul concursului Euroke din Oradea va merge mai departe pentru a concura la nivel naţional. Următoarea etapă pentru cine se califică la nivel naţional, va fi participarea la finala europeană a acestui campionat de karaoke, care va fi susţinut în Budapesta în perioada 12 – 15 iulie, 2017. Câştigatorii concursului de karaoke din finala găzduită în capitala Ungariei, vor fi răsplătiţi cu 1.000 de euro şi o înregistrare într-un studio profesionist din Spania (zborul şi cazarea fiind asigurate).

Aşadar, data de 10 mai 2017, poate să fie însemnată în calendar de către cei interesaţi de acest tip de concurs. Pentru mai multe detalii referitoare la Euroke, vă invităm să accesaţi pagina de facebook Green Pub Oradea.

Green Pub nu trece cu vederea nici persoanele cu chef de dans şi petrecere, oferind astfel un program de weekend pentru aceştia. Prin urmare în fiecare joi seara, localul îşi aşteaptă clienţii cu program de party: Mixed Thursday with Adrianno/Tendix. Vineri, muzică şi voie bună cu All Time Hits with Adrianno. Şi pentru a încheia weekend-ul în aceeaşi atmosferă de party, sâmbătă seara este Saturday Madness with Tendix.

Data de 5 mai se anunţă cu petrecere tematică la Green Pub, unde va fi organizat Cinco de Mayo, pentru care vom primi cât mai de curând mai multe detalii, so stay tuned!