Food Revolution Day

de |

Se pare că a trecut și data de 20 mai, ziua specială în care am avut prilejul de a participa la Food Revolution Day!

Mișcarea inițiată de Jamie Oliver a prins amploare și în Oradea! Astfel, vineri 20 mai 2016, ambasadorii Food Revolution: Amelia Șelariu – nutriționist dietetician și Patricia Albu – manager vânzări Sarah Pop, alături de Better Food și Clubul Mămăruțelor, au adus multă culoare, idei despre o viață sănătoasă, voie bună și zâmbete pe fețele celor mici și celor mari.

De asemenea, după cum ne-a fost promis, Prietenii Veseliei, Eduard și Bianca și instructorul personal Cosmin Bobiș, au avut grijă ca atmosfera să fie în ton cu vremea de afară, adică: plină de energie, de magie, de mișcare și sănătate. Iar, bineînțeles, sponsorii Heritage Farm, Strop de Viu și Sugar City, ne-au îndulcit cu gustărele sănătoase, băuturi ce oferă vitalitate și deosebita plăcere ca fiecare participant să planteze câte un mic ardei căruia piticii și părinții le-au oferit câte un nume și i-au integrat în familie deoarece toți ardeii plantați și-au găsit câte un nou cămin.

„Mișcarea Food Revolution, inițiată de#JamieOliver, a ajuns și în #Oradea sub forma unor evenimente educative și distractive pentru copii și părinți, în care împărtășim în calitate de ambasadori pasiunea noastră pentru un stil de viață sănătos” – sursă text AICI.

Așadar, abia așteptăm să ne revedem anul ce vine la Food Revolution Day, eveniment ce sperăm că va fi cel puțin la fel de frumos și bine organizat precum a fost cel de anul acesta.

Fotografii realizate de Andrei Ion