Fii coordonator și Let’s do it, Romania!

de |

Echipa Let’s do it, Romania! caută voluntari pasionați care doresc să preia rolul de coordonator județean și să ajute la organizarea Zilei de Curățenie Națională, ce va avea loc la data de 24 septembrie 2016!

Iar, dacă nu ști încă ce este Let’s do it, Romania!, îți spunem noi: „Suntem cea mai mare mişcare socială din România, cu peste 1 100 000 de voluntari implicaţi în 6 ani de activitate. Viziunea noastră este o ţară cu 0 deşeuri, iar valorile pe care le trăim în fiecare zi sunt pasiunea, încrederea, respectul pentru natură şi implicarea. […] Pe 25 septembrie 2010, peste 200 000 de români au ieşit să facă curăţenie, participând la cea mai mare acţiune de voluntariat organizată vreodată în România. A fost un moment extraordinar pentru ţara noastră, în care am arătat că lucrurile pozitive, de amploare, sunt posibile şi aici, atunci când românii se unesc pentru o cauză comună” – sursă text AICI.

Începând cu anul 2009, „când un grup de voluntari pasionaţi, animaţi de o idee nebunească, şi-au propus să curețe România într-o singură zi”, proiectul Let’s do it, Romania! s-a bucurat de apreciere, implicare și o creștere constantă în ceea ce privește îndepărtarea deșeurilor înainte de venirea iernii.

Pe lângă această acțiune de mare amploare, Let’s do it, Romania! se mândrește cu alte trei proiecte și o aplicație:

  • “Let`s Do It, Danube!” – creat cu scopul de a de a educa şi responsabiliza românii cu privire la curăţenia apelor şi în special a Dunării;
  • “Let`s Do It, Corporate!” – dedicată companiilor responsabile, care îşi doresc să aibă un impact real în comunităţile în care activează, implicându-şi angajaţii în acţiuni folositoare şi creative;
  • Şcoala mea Verde – competiţie dedicată unităţilor de învăţământ a căror clădire necesită consolidare;
  • Let`s Do it, APP!  „În 2015, am făcut un nou pas în curăţarea României de deşeuri: am lansat aplicaţia şi platforma „Let`s Do It, Romania!”, prin care poţi raporta zone cu deşeuri din oraş sau din natură, prin intermediul unei aplicaţii prietenoase de mobil, disponibile gratuit pe App Store şi Google Play. Noi transformăm raportările tale în sesizări oficiale către autorităţi şi monitorizăm rezolvarea acestora. În primele 3 luni de proiect, am soluţionat 93% din raportările primite, 131 de zone cu deşeuri fiind curăţate”.

Așadar, Let’s Do it! Alătură-te și tu proiectului și coordonează „marea curățenie” din data de 24 septembrie 2016!

Vezi și videoclipul de recrutare AICI. Pentru înscrieri apăsați AICI